Verhuur

Heeft u woonruimte die u wilt verhuren? Verhuren of huren van een woning lijkt vaak erg simpel. Wij als NVM makelaar zijn thuis in de vele regels en valkuilen waarin u kunt belanden.

Het aanbieden van de woning

Graag komen wij bij u langs voor een opname van de woning en om u te adviseren over de mogelijkheden, risico’s en aandachtspunten die komen kijken bij verhuur. U kunt in dit gesprek uw wensen uitspreken en uw vragen stellen. Nadat de huurprijs is bepaald en u besloten heeft om uw woning te verhuren, plaatsen wij de woning op Funda.nl en op onze website. Wij zorgen voor een beknopte presentatie met foto’s, tekst en een overzicht van huurvoorwaarden voor kandidaat huurders.

De bezichtiging

Zodra de eerste kandidaten zich melden, maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Na de bezichtiging brengen wij altijd verslag aan u uit over het resultaat.

Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor uw woning, nemen wij de achtergrond van deze kandidaat door. Wij kunnen kandidaten o.a. toetsen op hun financiƫle achtergrond en uw persoonlijke voorkeur. Wij zullen kandidaten ook vragen een loonstrook en/of arbeidscontract te overleggen en natuurlijk hun ID bewijs.

De huurovereenkomst en sleuteloverdracht

Bij een succesvolle match tussen u en een kandidaat huurder maken wij in overleg met u een huurovereenkomst en zorgen voor de aanvangs- en eindinspectie.

Als extra dienst kunnen wij het beheer van uw woning van u overnemen zodat de totale zorg over uw woning bij ons in handen is.

Wanneer u contact met ons opneemt informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88