Taxatierapport

U heeft een woning gekocht, u gaat verbouwen of u wilt uw huidige hypotheek oversluiten?

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een taxatie van uw onroerende zaak. Wij voeren per jaar enkele honderden taxaties uit, voor diverse opdrachtgevers: particulieren, banken en tussenpersonen. Door de jarenlange ervaring en expertise met betrekking tot de vele verschillende taxaties die wij verrichten, zijn wij uitstekend in staat om van alle soorten onroerende zaken een marktconforme taxatie te verrichten.

Bij ons kantoor werken 6 makelaars die beëdigd zijn door de Arrondissementsrechtbank, lid van de NVM zijn en ingeschreven staan in het register als makelaar/taxateur bij het Vastgoedcert en bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Waarvoor heeft u een taxatierapport nodig?

U kunt uw woning door ons laten taxeren vanwege diverse doeleinden:

• Voor het verkrijgen van financiering voor uw woning
• Voor het oversluiten van uw huidige hypotheek
• Waardebepaling bij aanpassing van de hypotheek voor een verbouwing
• Waardebepaling voor het nemen van een aan-/verkoopbeslissing
• Vaststellingsovereenkomst met de belastingdienst voor successie of overdracht binnen de familie
• Waardebepaling in verband met echtscheiding en toedeling

NWWI en Taxateursunie

Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI en bij de Taxateursunie. Het NWWI en de Taxateursunie keuren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich aanmelden.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken zodat wij uw woning komen taxeren? Neem dan telefonisch contact met ons, of loop even bij ons binnen. Wij vertellen u dan wat de kosten van een taxatierapport zijn en op welke termijn wij de taxatie kunnen uitvoeren.

Taxatierapport aanvragen

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88