Maak kennis met ons team

VIER gecertificeerde makelaars, EEN Kandidaat makelaar, TWEE Assistent makelaars en onze ondersteunende binnendienst,
maar bovenal mensen!

Jeroen Hogetoorn

Directeur - NVM Makelaar

Van nieuwbouwadvisering tot grachtenpand of het kleinste appartement. Wonen is mensenwerk! Naast de passie voor het werk, een grote passie voor zijn gezin en actieve sporten, waaronder weekenden weg of reizen met de motor off road.

Kevin Nijs

Directeur - NVM Makelaar

Uw enthousiaste specialist in taxaties, aan- en verkopen! Een geboren en getogen Delvenaar die de stad op zijn duimpje kent. Gaat in zijn vrije tijd graag sporten of op wintersport.

Lisette Beurskens-Haffner

NVM Makelaar

Overdag mensen helpen bij een van de meest spannende momenten in hun leven met betrokkenheid en persoonlijke aandacht. In haar vrije tijd zet zij zich in voor projecten voor (veelal minder bedeelde) kinderen via Kiwanis of gaat zij naar de golfbaan.

Rens Jeursen

NVM makelaar

Enthousiast en vrolijk van aard! Op een laagdrempelige manier begeleidt hij u graag met de aan- en verkoop van uw droomwoning. Zijn grootste passie (naast het vele reizen) is sporten!

Michel van Ierschot

Kandidaat-makelaar

Opgewekt en positief en met klanttevredenheid hoog in het vaandel. In zijn vrije tijd geniet hij graag met zijn gezin van lekker eten en drinken en af en toe een wijnproeverij met vrienden.

Rob Monteiro

Assistent-makelaar

Bevlogen en enthousiast maar altijd bescheiden. Rob kom je vaak tegen tijdens bezichtigingen. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan zijn gezin, gitaar of een balletje slaan op de tennis- of padelbaan.

Nicoline Brunt

Assistent-makelaar

Het eerste aanspreekpunt voor de nieuwbouw: zorgt voor de afwikkeling van de koop van uw nieuwbouwwoning, maar kom je ook tegen in de bestaande bouw. Naast het werken, is er ook nog tijd om creatief bezig te zijn en alles even te laten voor wat het is.

Lucinda Visser

Office manager

Onze duizendpoot op kantoor, regelt alles tot in de puntjes. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje badminton bij BC Delft! Naast de wil om te winnen staan sportiviteit, sociale contacten en gezelligheid centraal.

Marjolijn van Doorne

Secretaresse

Klantgericht, collegiaal en positief en dat met nèt dat stapje extra willen zetten. In haar vrije tijd leest zij graag of traint zij voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Joukje Sturm

Secretaresse

Zorgvuldigheid en service staan bij haar hoog in het vaandel. In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar jonge gezin, wat weer goed te combineren is met de andere hobby’s: bakken en (moes)tuinieren.

Laura Sonneveld

Secretaresse

Pro-actieve, enthousiaste teamplayer! In haar vrije tijd heeft ze haar handen vol aan haar opgroeiende gezin. Verder houdt ze van koken, winkelen en staat in ieder geval één keer per maand een bezoekje aan de Efteling op de agenda.

Marjan Zwaard

Financiële administratie

Regelt alles op het gebied van administratie! Haar hobby’s: kunstgeschiedenis, maar ook zelf tekenen en schilderen, lezen, klussen en tuinieren.

Rob Righarts

Allround medewerker

Onze enthousiaste vliegende keep; voorziet uw woning van een 'te koop' bord en begeleidt keuringen en taxaties! Daarnaast kan hij ook nog eens heerlijk koken, iets wat hij met veel plezier doet.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88