Aankoopmakelaar

U wilt een nieuw huis kopen en weet precies wat u wilt, maar u heeft het huis nog niet gevonden. Of u vindt het lastig om te bepalen wat uw droomhuis is en waar u moet zoeken. Aan de hand van een gesprek bij ons kantoor maken we uw wensenlijstje compleet. Daarna gaan we actief op zoek, wij weten als geen ander waar u op moet letten bij de aankoop van uw huis. Wij zetten ons maximaal in voor uw droomhuis. Niet voor niets staan we al jaren in de top drie en hebben al twee keer de titel De NVM Aankoopmakelaar Regio Haaglanden’ mogen ontvangen. Wij helpen u graag uw droomhuis vinden via de volgende stappen:

STAP 1: Oriënteren

Tijdens een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor leggen wij u uit hoe het gehele proces van het kopen van een woning in zijn werk gaat en wat wij in dat proces voor u kunnen betekenen.

Samen met u inventariseren wij uw zoekcriteria en woonwensen. Tevens bepalen we de regio waarbinnen u zoekt en op welke woonwijken wij ons moeten richten om uw ideale woning te vinden. Indien u besluit tot een opdracht tot begeleiding bij aankoop bevestigen wij dit schriftelijk waarbij u een overzicht ontvangt van uw zoekcriteria en van het huidige woningaanbod dat aan uw criteria voldoet.

STAP 2: Bezichtigen

Zodra u een woning krijgt aangeboden die uw belangstelling wekt kunt u contact opnemen met ons kantoor en maken wij voor u een bezichtigingsafspraak met de verkopend makelaar en in onze eigen agenda. Tijdens het bezichtigen van de woningen zullen wij u begeleiden.

STAP 3: Onderhandelen

Indien u belangstelling heeft voor de woning bespreken wij met u de beste onderhandelingsstrategie, de oplevering en de (ontbindende) voorwaarden, zoals financiering en/of bouwkundige keuring.

STAP 4: Kopen en financiëren

Na ondertekening van de koopakte door de verkoper nodigen wij u uit de akte bij ons op kantoor te ondertekenen. Indien u wenst verwijzen wij u door naar een goede hypotheekadviseur.

STAP 5: De dag van de overdracht

Op de dag van de overdracht controleren wij samen met u, in de woning, of alle afspraken zijn nagekomen. Daarbij checken we ook de leveringsakte en de nota van afrekening voor u.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88