team

Maak kennis met ons team

5 NVM Makelaars, één kandidaat en onze ondersteunende dienst,
maar bovenal mensen

Jeroen Hogetoorn

NVM Makelaar

Jeroen Hogetoorn Jeroen Hogetoorn
Van nieuwbouwadvisering tot grachtenpand of het kleinste appartement. Wonen is mensenwerk! Naast de passie voor het werk, een grote passie voor zijn gezin en actieve sporten, waaronder weekenden weg of reizen met de motor off road.

Yvonne Hoebee

NVM Makelaar

Yvonne Hoebee
Onze nieuwbouwspecialist bij uitstek, beschikt over een schat aan informatie! Hobby: golf.

Lisette Beurskens-Haffner

NVM Makelaar

Lisette Beurskens-Haffner
Overdag mensen helpen bij een van de meest spannende momenten in hun leven, een woning aan- of verkopen door betrokkenheid en persoonlijke aandacht. In haar vrije tijd zet zij zich in voor mooie projecten voor (veelal minder bedeelde) kinderen via Kiwanis

Rowena Smitz-Grootscholten

NVM Makelaar

Rowena Smitz-Grootscholten
In de diversiteit van woningen en verschillende mensen, daar ligt haar passie! Alleen als u tevreden bent, is zij dat ook. Dat dit niet altijd lukt is part of the game en daarom heeft ze een goede explosieve hobby gevonden in boksen. 

Johan van Staalduinen

NVM makelaar

Persoonlijk betrokken! Staat u met raad en daad bij tijdens het maken van één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Na een hectische dag trekt hij de harloopschoenen aan, een goede manier om het hoofd weer even leeg te maken

Kevin Nijs

Kandidaat makelaar K-RMT

Kevin Nijs
Uw enthousiaste specialist in aan- en verkopen! Een geboren en getogen Delftenaar die de stad op zijn duimpje kent. Slaat in zijn vrije tijd een balletje op de tennisbaan en gaat graag op wintersport.

Lucinda Visser

Office manager

Lucinda Visser
Onze duizendpoot op kantoor, regelt alles tot in de puntjes. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje badminton bij BC Delft! Naast de wil om te winnen staan sportiviteit, sociale contacten en gezelligheid centraal

Nicoline Brunt

Assistent makelaar Nieuwbouw

Het eerste aanspreekpunt voor de nieuwbouw: zorgt voor een correcte, prettige afwikkeling van de koop van uw nieuwbouwwoning! Naast het fulltime werken en studeren, is er ook nog tijd om creatief bezig te zijn en alles even te laten voor wat het is.

Rosa Cogels

Secretaresse

Rosa Cogels
Vrolijk en betrokken, met een klantvriendelijke instelling! Ze heeft één grote passie, tekenen. Een schetsboek en wat potloden, meer is er niet nodig. Sinds dat ze klein was, tekent ze al veel. Het is naast het werk en haar gezin een fijne ontspanning.

Joukje Sturm

Secretaresse

Joukje Sturm
Zorgvuldigheid en service staan bij haar hoog in het vaandel. Zowel thuis als op de tennisbaan probeert ze de balletjes hoog te houden en is ze ook nog af en toe op de atletiekbaan te vinden!

Laura Sonneveld

Secretaresse

Laura Sonnevelt
Pro-actieve, enthousiaste teamplayer! In haar vrije tijd heeft ze haar handen vol aan haar jonge gezin. Verder houdt ze erg van winkelen en staat ze graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen

Diana Serlé

Secretaresse

Ondersteunt met veel plezier de makelaars in hun werkzaamheden. In haar vrije tijd doet ze graag inspirerende ideeën op uit woonmagazines, in de bouwmarkt of op een woonbeurs om daarna zelf in huis aan de slag te gaan!

Marjan Zwaard

Financiële administratie

Marjan Zwaard
Regelt alles op het gebied van administratie! Haar hobby’s: kunstgeschiedenis, maar ook zelf tekenen en schilderen, lezen en tuinieren.

Rob Righarts

Allround medewerker

Onze enthousiaste vliegende keep; voorziet uw woning van een 'te koop' bord en begeleidt keuringen en taxaties! Daarnaast kan hij ook nog eens heerlijk koken, iets wat hij met veel plezier doet.

Benieuwd naar hoe klanten ons beoordelen?