11 juli 2018

Stelt u zich eens voor: eigentijds wonen te midden van de bodemschatten en op steenworp afstand van de historische binnenstad van Delft. In een landschap dat via de slingerende wandel- en fietsroutes in verbinding staat met de Delftse Hout en het natuurgebied van Midden Delfland. En in een omgeving die aan drie zijden omringd door water een landelijke kalmte uitademt. Dit is het vooruitzicht als u kiest voor wonen in de Harnaschpolder.

Deze nieuwe polderwijk aan de noordwestzijde van Delft is verdeeld in diverse fraaie buurten waarvan Waterwijck een fenomenaal onderdeel is. Gelegen aan de uiterste rand van de Harnaschpolder, kijken de woningen in deze buurt uit op de centrale parkzone en de sfeervolle watergangen. Op dit landelijke “schiereiland” worden in twee fases 48 ruime eengezinswoningen ontwikkeld.

Harnaschpolder Delft heeft een uitstekende bereikbaarheid. Het openbaar vervoer van en naar de omringende dorpen en met de stad Delft is goed ontwikkeld. Dankzij de ligging nabij de A4 zijn Rotterdam, Den haag, Leiden en Amsterdam makkelijk aan te rijden. In de directe omgeving van Harnaschpolder Delft vindt u scholen. winkels, sportvelden en recreatiemogelijkheden. Ook in de wijk zelf komen voorzieningen, zoals een basisschool met plek voor buitenschoolse opvang, peuter- en kinderopvang en verschillende speelterreinen.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88