11 juli 2018

Wonen à la Carte Hofje van Chopin.

Comfortabel wonen in een ruime eengezinswoning met diepe tuin en eigen parkeerplaats!

Wonen à la Carte Hofje van Chopin is gelegen in de wijk Buitenhof tussen laagbouwwoningen en het woonzorgcentrum Die Buytenweye aan de Chopinlaan. Aan de noordzijde grenst de locatie aan groengebied met water.

Buitenhof is een multiculturele wijk waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. De verkeersluwe wijk heeft diverse buurtwinkels en het winkelcentrum De Hoven Passage op loopafstand. Het park Buitenhof en het recreatiegebied Kerkpolder met een zwembad en een voetbalvereniging liggen eveneens op loopafstand. Ook zijn er (basis en middelbare) scholen en diverse zorgvoorzieningen, waaronder het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Het project bestaat uit 20 eengezinswoningen verdeeld over 3 woonrijen. Kenmerkend zijn de diepe achtertuinen, maar liefst 12 tot 14 meter, veelal gelegen op het zuiden of zuidwesten en voorzien van een vrijstaande berging en achterom. Op het binnenterrein worden (privé)parkeerplaatsen en groen in een zogenaamd mandelig gebied aangelegd.

De woningen hebben in basis een woonkamer met open keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is verder vrij-indeelbaar.

De vergunning voor de woningen is inmiddels aangevraagd en de woningen zijn samengesteld. Er zijn gevarieerde volumeopties gekozen. Diverse woningen worden voorzien van een uitbouw van 1,2m aan de achterzijde voor een extra ruime woonkamer. Een brede schuifpui zorgt voor een optimale beleving van de de diepe tuin. In de koopsom zijn de gekozen opties verwerkt. Kijk per bouwnummer welke opties in de koopsom zijn opgenomen.

Kenmerken van de woningen:

  • Zonnige en royale achtertuin tot wel circa 14m diep
  • Eén privé parkeerplaats op het binnenterrein
  • Woonoppervlakte vanaf 107 m2 GBO
  • Vloerverwarming op de begane grond
  • Zonnepanelen op het dak
  • Afgewerkte toilet en badkamer voorzien van tweede toilet
  • Traditionele bouw met ankerloze spouwmuren

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88