11 juli 2018

Heerlijk wonen in Den Hoorn!

Aanvang van de bouw laatste fase juli 2016.

Het Lookerparck in Den Hoorn, 9 rijwoningen (Alba en Aurea), 4 semibungalows (Blush) en 4 twee-onder-een-kapwoningen (Atlas).

Bewoners van Het Lookerparck kunnen genieten van de ideale combinatie. Heerlijk landelijk wonen op een van de mooiste plekjes van de Randstad. Maar dan wel met de gemakken van de grote stad direct onder handbereik. De goede bereikbaarheid van Het Lookerparck is daarbij een belangrijk pluspunt, want met de fiets bent u binnen een oogwenk in het centrum van Delft en met de auto binnen een kwartiertje midden in Den Haag. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, want de omliggende dorpen en ook het NS-station in Delft zijn met verschillende buslijnen goed bereikbaar.

De verkoop van fase 3 is voorspoedig verlopen. Er zijn nog slechts drie woningen beschikbaar, de állerlaatste rijwoningen van project Het Lookerparck: woningtype Aurea. De bouw van de 21 woningen wordt op dit moment voorbereid, waarbij alleen voor woningtype Blush nog een vergunningsprocedure loopt. Voor woningtype Atlas, Alba en Aurea is reeds een vergunning verleend.

Het verkoopsucces is te danken aan de aantrekkelijke locatie, maar ook aan de gebruiksvriendelijke woningen i.c.m. een prachtige uitstraling. Kenmerkend aan het project zijn de gedetailleerde architectuur, de ruim opgezette wijk met veel aandacht voor groen en waterpartijen en het gevarieerde woningaanbod. Kopers hebben daarnaast diverse opties om de woning naar eigen smaak af te stemmen. De diverse typen en uiteenlopende prijsklassen bieden een breed publiek de mogelijkheid om in het project te komen wonen.

De woningen Atlas, Aurea en Alba zijn uitverkocht!

De bouw van de laatste fase van Het Lookerparck zal aanvangen in juli 2016.

Meer informatie over de woningen van Het Lookerparck is te vinden op de website www.lookerparck.nl of te verkrijgen via ABB Bouwgroep (0184 – 495495) en makelaars Noordam Makelaardij (0174 – 528828) en Van Silfhout en Hogetoorn Makelaars (015 – 2125288).

Woningen ATLAS zijn uitverkocht!!

ATLAS

Woningtype Atlas is de statige twee-onder-een-kapwoning waarvan er al 8 in een hofje gerealiseerd zijn. Deze woning van circa 155 m² biedt ruimte aan drie slaapkamers, een ruime badkamer en een vrij indeelbare zolder. Daarnaast is er een scala aan ruwbouwopties, waarmee u de woning kunt personaliseren!

Woningen AUREA zijn uitverkocht!!

De woning is inclusief de ruwbouwopties met uitbouw 2,4 m en dakraam achter niet-trapzijde.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88