12 februari 2021

Altijd al de kans willen hebben om uw droomhuis te bouwen? Dat kan hier op één van de drie mooie kavels tussen de Zuideindseweg en Hollandsche Tuyn te Delfgauw aan de rand van de polder en de stad.

De kavels zijn bereikbaar via een oprijlaan naast de Zuideindseweg 24 en grenzen aan de Hollandsche Tuyn. Groen en een oude poldersloot omringen de kavels. Tevens bieden de kavels vrij uitzicht naar de waterpartij midden in de wijk. Doordat de huidige woning aan de Zuideindseweg 24 wordt vervangen en compacter wordt herbouwd, ontstaan ruimte voor kavels met achtertuinen van circa 14 meter breed. Kortom een heerlijk vrije ligging om rustig en comfortabel te wonen.

De voorzieningen van de wijk Emerald zijn op loopafstand en binnen enkele fietsminuten bent u in de Delftse Hout. Het centrum van Delft ligt op ca. 10 minuten fietsafstand.

De kavels, bebouwingsmogelijkheden en bouweisen:
De kavels worden via een mandelige weg ontsloten vanaf de Zuideindseweg 24 en krijgen een voordeur aan de Hollandsche Tuyn.

U heeft de kans om hier binnen de contouren van het bestemmingsplan uw droomhuis te realiseren. De kavels variëren tussen de 465 en 480 m2. Op de kavels kan binnen het bouwvlak een vrijstaande woning van maximaal 109 m2 begane grond oppervlakte worden gerealiseerd. Binnen het bouwvlak kunt u denken aan een woning van 500 tot 560 m3. Buiten de aangegeven bouwvlakken zijn er extra uitbreidingsmogelijkheden waardoor u veel vrijheid heeft om uw woning naar uw wens te ontwerpen. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een levensloopbestendige woning of kantoor aan huis te realiseren. De woning met een maximale goothoogte van 4 meter moet worden afgedekt met een dwarskap met nok in oost-west richting. De maximale bouwhoogte is 8 meter.

Uitgangspunt bij de realisatie van uw droomwoning is dat de woning zeer duurzaam wordt uitgevoerd met extra aandacht voor het gebruik van hernieuwde energie (zonne-energie en desgewenst aardwarmte). Bij de bouw van de woningen dient hoofdzakelijk gebruik gemaakt te worden van duurzame en/of biobased materialen.

Planning:
– Inschrijven kan tot 4 maart 2021 10.00 uur.
– Toewijzing bekend op 5 maart 2021.
– Verkoopgesprekken met potentiële kopers vanaf 8 maart 2021
– Notariële overdracht van de grond vindt plaats tussen 1 november en 1 december 2021

Het inschrijfformulier, de prijslijst en de kavelpaspoorten zijn op te vragen bij de makelaar.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88