11 juli 2018

Delftshart! Een plek om verliefd op te worden. Nieuw geluk

 

Amor woning

Kenmerkend voor deze riante woning is de zeer ruimte en efficient ingedeelde plattegrond. Zo is voor de grote woonkamer aan de achterzijde van de woning de maximale ruimte benut over de volle breedte van de woning. De ramen en openslaande deuren bieden mooi uitzicht over de tuin. De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt voldoende ruimte voor een kookeiland. Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over totaal vier (slaap)kamers, een badkamer en separaat toilet. De vrij indeelbare zolderruimte biedt u een zee aan extra ruimte die voor diverse doeleinden bruikbaar is.

Roos woning

De ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning beslaat de volle breedte van de woning. De woonkeuken aan de voorzijde heeft net als het woongedeelte openslaande deuren. Op de eerste verdieping is ook voor de slaapkamer aan de achterzijde de volle breedte van de woning benut. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers. De badkamer is ruim genoeg voor een tweede toilet, een aparte douchehoek en ligbad. De zolderverdieping bestaat uit een vrij indeelbare ruimte geschikt voor een extra slaapkamer, study, speel- of loungehoek.

Passie nostalgisch

De sfeer van weleer met het comfort van nu, dat biedt type Passie Nostalgisch u. De tuitgevel, het zadeldak en de gelijke verdeling van de hoge ramen in de gevel maken dat deze woning u doet denken aan de monumentale grachtenpanden in Delft en Amsterdam.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88