Specificaties

Vraagprijs: € 1.250.000 k.k.

  • Oppervlakte: 244 m2
  • Perceel: 2400 m2
  • Inhoud: 850 m3
  • Bouwjaar: 1934
  • Verdiepingen: 4
  • Kamers: 9
  • Slaapkamers: 5

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op een unieke locatie langs de Schie, heerlijk rustig maar ideaal gelegen tussen Delft en Rotterdam, op maar liefst 2400 m2 eigen grond treft u deze in 1934 gebouwde vrijstaande woning met schitterend uitzicht over het water en de omliggende weilanden!

De woning is in 2007 verbouwd en ingedeeld in twee woningen met gemeenschappelijke voorzieningen. Dubbele bewoning is zeer goed mogelijk zoals uit de naam “Dubbelzus” blijkt.

Op het groot perceel treft u een vijver (in verbinding met de Schie), diverse terrassen, een ruime garage met berging en vliering en een enorme multifunctionele hobbyruimte van 142m2.

Indeling;
oprit met voldoende ruimte voor de auto’s, laadpunt aan de gevel. Het entree van de woning kan via de voordeur of via de achterzijde. Omdat de woning deels in de dijk staat betreedt u vanaf de achterzijde het souterrain.

Entree aan de achterzijde in de entreehal die ook toegang geeft tot de multifunctionele ruimte, doorloop in de hal met twee vaste kasten met de CV ketels, toegang tot de sauna, separaat toilet en doorloop naar de gezellige bibliotheek. Aparte wasruimte met opstelplaats vriezers, wasmachine en droger en trappen naar de beide woonkamers.

De woonkamers zijn ook vanuit de gemeenschappelijke hal achter de voordeur aan de straatzijde bereikbaar. In deze hal een toilet met fonteintje.

Aan de linkerzijde van de woning binnenkomst in de woonkamer met fraaie visgraat vloer, houtkachel en een moderne open keuken met apparatuur aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde openslaande deuren naar het terras op het zuidwesten.

Aan de rechterzijde van de woning entree in de ruime en lichte woonkamer met het eetgedeelte aan de voorzijde, de keuken met apparatuur aan de zijkant in de uitbouw en aan de achterzijde de woonkamer met houtkachel. Vanuit de keuken openslaande deuren naar het terras op het zuidwesten.

Kapverdieping:

Aan de linkerzijde:
overloop met toegang tot de voorslaapkamer met zijraam en vaste kastenwand, aan de achterzijde een tweede slaapkamer met dakkapel en zijraam en de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Aan de rechterzijde:
overloop met toegang tot toilet, werkkamer aan de achterzijde met vast trap naar de vliering, de badkamer met douche en wastafel, de hoofdslaapkamer met zijraam en vaste kasten en de voorslaapkamer.

Vliering:
Over de volle breedte van de woning gelegen goede bergvliering met een nokhoogte van 2.33. Bereikbaar met een vaste trap.

Garage:
Apart gebouw met daarop de zonnepanelen, totaal drie aparte delen en een ruime vliering met nokhoogte 3.04.

Hobby/multifunctionele ruimte:
Staalconstructie, totaal circa 142 bereikbaar via grote schuifdeuren in de gevel maar ook via de entreehal. Een heerlijke ruimte met haard. Ideaal voor feestjes, gezelligheid maar ook goed bruikbaar als werkplaats of voor hobby’s die wat meer dan gemiddelde ruimte in beslag nemen.

Tuin:
tuin rondom met een fraaie vijver, diverse terrassen, veel groen en fruitbomen, (stoofperen, walnoot en appel) en bovenal heerlijk privé gelegen. Naast de oprit en voor de garage een omheinde tuin voor konijn en/of kippen.

Bijzonderheden:

– bouwjaar 1934
– 2400 m2 eigen grond
– 244 m2 gebruiksoppervlak conform meetinstructie, plus schuren, garage totaal 43m2 en hobbyruimte 142m2
– meetrapport en plattegronden beschikbaar
– grootschalige verbouwing en deling in twee woningen uitgevoerd in 2007
– uitbouw van de woning, keukens, badkamers, leidingwerk en elektra 2007 uitgevoerd
– de woning is op een plaat gefundeerd, de twee aanbouwen met palen
– dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
– twee CV ketels, beide HR, installatie 2007 en 2020
– tussenmeters voor de beide woningen aanwezig
– vloerverwarming bel etage
– 16 zonnepanelen geplaatst 2013, 250Wp
– laadpaal aan de gevel
– grijs water filter voor toiletten
– bouwkundige keuring ter inzage
– verkoop met gebruikelijke oud pand en materialen clausules

Overweegt u deze woning(en) te kopen?….Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure