Ons kantoor, wie zijn wij?

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars is het Full Service kantoor bij uitstek in Delft en omliggende gemeenten. Met vijf gecertificeerde makelaars en één kandidaat makelaar ook het grootste kantoor. Marktleider sinds 2008.

Wie zijn wij?

Ondanks het feit dat we al jaren het grootste makelaarskantoor in Delft zijn houden we onze dienstverlening persoonlijk. Dat doen we door in teams van twee makelaars per woning te werken. Daarmee wordt uw koper echt uitstekend geïnformeerd over de woning die hij bezoekt, blijven we maximaal betrokken bij uw woning en weet u altijd met wie u praat.

U kunt van ons professionaliteit, deskundigheid, flexibiliteit en een flinke dosis enthousiasme verwachten!
Onze specialismen en passie voor het vak liggen binnen de woningmakelaardij.

Verkoop, aankoop, nieuwbouw, verhuur en taxaties, zolang het om woningen gaat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verkoopresultaten zijn uitstekend, wij verkopen sinds jaar en dag de meeste woningen in Delft en omgeving.

Het geheim van goede verkoopresultaten ligt wat ons betreft in een reëel advies over uw woning. De juiste vraagprijs en een schitterende presentatie leveren het beste verkoopresultaat!

Ons kantoor staat op nummer 7 in de landelijke Top 100 woningmakelaardij (2017) van best presterende makelaarskantoren. Een resultaat waar we met recht trots op zijn. De lijst bestaat uit circa 4.300 makelaars en is gebaseerd op het aantal verkochte bestaande woningen en de gemiddelde verkooptijd.

Ook bij de aankoop van uw nieuwe woning kunnen wij u goed van dienst zijn. Uiteindelijk is de woning die u kiest een grote investering voor vele jaren. Wij kennen de valkuilen en helpen u met de aankoop op basis van no cure – no pay. Alleen bij een geslaagde transactie rekenen wij een prestatie courtage. Dat wil zeggen een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de koopsom. Zo bent u verzekerd van onze maximale inzet. Dit jaar hebben wij weer de titel 'De NVM aankoopmakelaar Regio Haaglanden' uit naam van al onze collega NVM makelaars mogen ontvangen.

Onze service stopt niet op vrijdagmiddag, wij zijn als enige kantoor in de regio standaard op zaterdag geopend. U kunt dus ZES dagen per week bij ons terecht!

Neem voor een persoonlijke toelichting op onze dienstverlening eens vrijblijvend contact met ons op. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor aan de Oude Delft 110a te Delft of telefonisch 015 - 212 52 88.

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Te koop

Laan van Altena 54, 2613 AJ DELFT

Oude Delft 47, 2611 BC DELFT

Lucinda Visser
" Geboren en getogen Delftse! Volgde de HBO studie Office Management bij Schoevers en werkt sinds 2008 bij dit kantoor. Vooral het afwisselende werk in een hecht team bevalt haar goed. Op vakantie gaan, sporten en gezelligheid met haar gezin en vrienden zijn dingen waar ze naar uit kijkt! " Lucinda Visser, Office Manager
" Sinds 1998 verbonden aan kantoor en sinds 2001 als eigenaar. Reden: vanaf dag 1 verknocht aan Delft en de sfeer die vooral door de bewoners wordt gemaakt. Naast plezier in de makelaardij actief en enthousiast over sport en gezin, bijzondere belangstelling voor de historische stad Delft. " Jeroen Hogetoorn, NVM Makelaar
" Heeft altijd een link gehad met de stad Delft, gewerkt en gewoond. Is in 2009 begonnen bij dit kantoor in de gezellige binnenstad. Naast trotse moeder van een lieve dochter is zij o.a. actief als bestuurslid van toneelvereniging St. Cecilia in De Lier en staat zij zelf ook regelmatig op de planken! " Rosa Cogels, secretaresse