11 juli 2018

Het nieuwbouwproject Ridderrijk Succesrijk doet zijn naam eer aan: de verkoop verloopt zeer voorspoedig en de bouw van de woningen is inmiddels gestart. Dit betekent dat je naar verwachting hier eind 2016 al kunt wonen!

Er zijn nog enkele woningen van het type Fort beschikbaar en meerdere van het type Burcht. Informeer bij ons welke bouwnummers dit betreft of vraag een brochure met inschrijfformulier aan.

De ontwikkelaar Verwelius heeft in de Harnaschpolder eerder woningen van het type Burcht gebouwd (aan de Vrouw Rijssensloot en Kortenhoeve). Aangezien deze woningen met veel enthousiasme werden ontvangen en snel verkocht waren, hebben zij besloten om deze woning wederom te realiseren. De stoere woningen van het type Burcht zijn haaks gelegen op de Van Paassenkade. De woningen hebben allen parkeergelegenheid op eigen terrein. De woonoppervlakte variëren tussen de 120 en 144 m².

De energie van de stad en de rust van het dorp

De groene, waterrijke, typisch Hollandse polders lonken de dagrecreant. Vijf minuten met de fiets en je bent in het dorp, tien minuten en je bent in het centrum van Delft of in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. De A4 ligt dichtbij en deze geeft een uitstekende verbinding met Den Haag, Schiphol, Amsterdam en via de A13 richting Rotterdam. De nieuwe wijk krijgt steeds meer vorm met veel voorzieningen zoals kinderdagverblijven en basisscholen. Welkom thuis!

Vorstelijk wonen in slot, burcht of fort

Het zal een kleurrijke buurt worden met ruime straten, groenvoorziening en een rijke variatie. Drie typen woningen, die met roodstenen gevels duidelijk bij elkaar horen maar elk hun eigen karakter hebben. Neem type Fort met afwisseling in het gevelbeeld door langs- en dwarskappen. Of type Slot, met modern-klassieke bouw en een tuin aan de slotgracht. En dan is er type Burcht: de grootste van de drie. Stoere, strakke, smaakvolle panden, allen voorzien van veel licht in huis en met een flinke achtertuin.

Compleet, flexibel en betaalbaar

Een nieuw woongebied met een cleane, toegankelijke sfeervolle uitstraling. Waar in de randstad vind je zulke ruime, complete, eigentijdse woningen voor zulke vriendelijke prijzen? Compleet, want veel is bij de prijs inbegrepen en naar wens uit te breiden. Bij de bouw houden we rekening met uitbreidingsdrang, door de huizen in de wijk te voorzien van funderingen voor een uitbouw.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88