15 juli 2021

UITVERKOCHT!

Porseleinen Hof

Droom jij van een vernieuwende, dynamische woonomgeving? Een inspirerende plek midden in de stad, waar je mooi en duurzaam woont? Zo’n plek is Porseleinen Hof, aan de rand van Nieuw Delft. In dit nieuwe woongebied naast de historische binnenstad verrijzen onder meer zeventien eengezinswoningen.

In augustus/september 2021 zijn zeventien eengezinswoningen in het Porseleinen Hof in verkoop gegaan. Deze woningen hebben alles voor ultiem woongenot. Laat je verrassen door de ruimte, de heerlijke privétuin en de vele opties om je woning een geheel eigen indeling en uitstraling te geven. Meer weten of op de hoogte blijven? Meld je aan als geïnteresseerde!

Urban living

Porseleinen Hof heeft alles voor het ultieme urban living – gevoel. Van gevarieerde architectuur tot stedelijke voorzieningen. En van optimale bereikbaarheid tot een dynamische mix van mensen en woningen. Wonen, werken, recreëren, ontmoeten en inspireren: alles komt hier samen!

Eigen parkeerplaats, berging en tuin

Wat ook heel fijn is: alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en individuele berging op het maaiveld in de gemeenschappelijke parkeervoorziening. Op het dek boven de parkeervoorziening heeft elke woning een individuele tuin. Je eigen stukje groen om heerlijk te relaxen. En voor de kinderen een veilige, fijne plek om te spelen.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Porseleinen Hof https://www.porseleinenhof.nl/

 

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88