07 juli 2020

Uitverkocht appartementen van Poortmeesters

STADS WONEN AAN DE RAND VAN BINNENSTAD

Het beste van 2 werelden komt in PoortMeesters bij elkaar. Het gebouw met Stadswoningen en Appartementen ziet er stads en stoer uit en in de groene binnentuin heerst een oase van rust. Binnen een paar minuten sta je hartje centrum! Kenmerkend voor deze ontwikkeling in Nieuw Delft? De prachtige poorten bekleed met Delfts Blauw. Een kunstobject op zich! Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda in PoortMeesters. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

UITVERKOCHT STADSWONINGEN IN HET CENTRUM VAN DELFT

Het blijft een dilemma; je wilt in het centrum blijven wonen maar snakt ook naar meer ruimte en een fijne tuin voor de kinderen. Of gewoon voor jullie zelf. En een eigen parkeerplaats! Dat zou ook fijn zijn. Maar een dorp of een buitenwijk? Liever niet. Stop maar met zoeken, in PoortMeesters vind je alles.

APPARTEMENTEN VAN POORTMEESTERS

Of je nu je studentenhuis wilt ontvluchten, samen gaat wonen, met je gezin ervoor kiest of juist wilt genieten van de rust nu de kinderen uit huis zijn; in PoortMeesters is voor iedereen een appartement. Het aanbod bestaat uit lofts, 2-kamer-, 3-kamer en zelfs 4-kamerappartementen. En natuurlijk is er een luxe penthouse.

Schitterend penthouse in Prinsenstad Delft

Het historische centrum van Delft is wereldberoemd. En terecht. Want wie hier rondloopt, raakt als vanzelf betoverd door de sfeer van vroeger tijden. Aan de rand van dat prachtige centrum verrijst  PoortMeesters: een hypermodern, duurzaam woongebouw van topkwaliteit, met grote stadswoningen en luxe appartementen. Tegelijk keert de rijke historie van Delft er terug, zoals de twee met Delfts blauwe tegels beklede poorten in het complex.

Misschien wel de mooiste woning die hier komt, is het penthouse op de vijfde verdieping van PoortMeesters. Een zeer ruim bemeten woning, met een formidabel uitzicht op de historische binnenstad. Het oude stadshart is zo dichtbij, dat je de sfeer van vroeger tijden hier werkelijk kunt proeven. Met een paar minuutjes lopen ben je bij de oude stadsgrachten en beleef je de tijden van Johannes Vermeer en Willem van Oranje.

En dan het huis zelf. Het is minstens zo mooi als de historische binnenstad. Met zijn grote woonoppervlak van 180 m2, 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer (!) en 5 zonneterrassen aan vrijwel alle kanten, biedt dit penthouse je alles wat je woonhart begeert. Vloerverwarming is standaard inbegrepen. Door de grote puien en raampartijen is het binnen heerlijk licht. Op de eerste verdieping van PoortMeesters bevindt zich een prachtig aangelegde binnentuin, waarin het heerlijk toeven is. Parkeren doe je in de overdekte parkeergarage, waar je twee eigen parkeerplaatsen hebt.

De grootste kamer in dit penthouse heeft een oppervlak van maar liefst 80 m2 en fungeert als woonkamer en woonkeuken. Dit wordt de plek waar alles om draait. Leven, genieten, eten, je één voelen met de sfeer van Delft, het komt er allemaal samen. Schijnt de zon en wil je naar buiten? Dan wordt het nog lastig kiezen. Vanuit je woonkamer loop je zo een van de terrassen op. Je kunt ook even afdalen naar de binnentuin van PoortMeesters, of naar het centrum lopen voor een drankje op een van de vele gezellige terrasjes. Wil je meer meters maken? Dan ben je zo in natuurgebied Midden-Delfland, bijvoorbeeld om een flink stuk hard te lopen.

Naast zijn rijke historie, staat Delft ook bekend als stad van innovatie en techniek. Die eigenschappen zie je terug in de slimme duurzame oplossingen in dit penthouse. Dankzij de combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp, woon je hier zo goed als energieneutraal. Aardgas is verleden tijd in PoortMeesters. Ook de gezamenlijke daktuin op de eerste verdieping draagt bij aan duurzaamheid. Het dak slaat namelijk regenwater op om het riool te ontlasten en water op te slaan. Zo woon je in de wereld van morgen, en is de historie van het oude Delft tegelijk dichtbij.

De start van de bouw van dit penthouse is in het voorjaar van 2021. De afwerking is inclusief tegelwerk en sanitair. Heb je interesse? Kijk voor meer informatie op de website van PoortMeesters of bel met de ontwikkelaar via telefoonnummer 088-712 21 97. Is je hart nu al verpand aan deze exclusieve woning? Vraag dan direct een optie aan via de website.

NU IN VERKOOP!

Wil je ook wonen in PoortMeesters? Dat kan! De verkoop van de woningen is begin juli gestart. Op dit moment zijn er nog een aantal appartementen en stadswoningen beschikbaar. Bekijk het woningaanbod en neem direct contact op voor een optie op een bouwnummer.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88