11 juli 2018

LUXE WONEN IN DE LUWTE VAN DE BINNENSTAD

Wilt u genieten van onbezorgd wonen in een omgeving die rust uitstraalt? Dan is Guldenwater helemaal uw plek. Guldenwater ligt in de luwte van het centrum. U profiteert van de dynamiek van het stadse leven én het comfort van een rustige en groene woon- en leefomgeving. Met zicht op luxe wonen in een parkwoning of appartement, biedt de toekomst u een schitterend perspectief.

Delft

De knusse binnenstad van levendig Delft ademt de sfeer van weleer. Historische panden sieren de grachten, waar uiteenlopende winkels en horeca om de gunst van bewoners strijden. Delft oefent een enorme aantrekkingskracht op jong en oud. De rijkdom aan vaderlandse geschiedenis en gezellige leefomgeving alsook de aanwezigheid van de Technische Universiteit (TU) Delft, Hogeschool InHolland en de gunstige ligging binnen de Randstad zijn daar debet aan.

Nieuw Delft

Dit centrale stadsgebied betreft een herontwikkeling met een omvang van ca. 800 nieuwe woningen en appartementen. Nieuw Delft is een stedelijk gebied met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Van Leeuwenhoekkwartier

Pal naast het historisch centrum verrijzen in het Van Leeuwenhoekkwartier zo’n 600 huur- en koopappartementen en woningen rondom het nieuwe Van Leeuwenhoekpark. Groot en klein. Hier woont u in een gebied met een scala aan nieuwe stedelijke functies. Precies daar krijgt Guldenwater gestalte.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88