11 juli 2018

Kenmerken van dit mooie project :
– Lage energielasteen door gebruikmaking van o.a. warmtepomp
– Complete keuken met inbouwapparatuur
– Luxe badkamer

Heerlijk ruim wonen, stads maar toch een beetje buiten? Dat kan. Aan de rand van de Bomenwijk bouwt Vestia, na de succesvolle start van de eerste fase Elzenbloesem en Lindebloesem fase 2 a en b verder. In fase 2C worden 14 ruime klassieke herenhuizen gebouwd in twee verschillende typen. Ook zullen 5 comfortabele eengezinswoningen worden gerealiseerd.

Op zoek naar een mooie nieuwbouwwoning in Delft? Dan hebben we goed nieuws, want eind 2014 start de bouw van 19 koopwoningen in de Bomenwijk.

Fase C, Lindebloesem omvat de volgende onderdelen:
* Type A: 10 ruime klassieke herenhuizen (Lijsterbeslaan )
* Type C: 4 ruime klassieke herenhuizen met balkon (Lindelaan)
* Type B: 5 comfortabele eengezinswoningen (lijsterbeslaan)

Allen met een aparte uitstraling, mede door gebruik van de lichte gevelstenen.

Vanuit huis zó de gezellige binnenstad in.

Behoefte aan stadse gezelligheid? Lekker winkelen, de markt, een terrasje, uit eten, naar de bioscoop of het theater? De Delftse binnenstad biedt het allemaal. En vanuit de Bomenwijk zit u er zó. Een paar minuten lopen, via de voetgangersbrug over het Rijn-Schiekanaal, en u geniet in het zonnetje van een cappuccino op het sfeervolle Doelenplein.

Met een paar minuten midden in de Delftse Hout.

Even genoeg van de stad? Dan loopt (of fietst) u gewoon de andere kant op. Langs de Tweemolentjeskade, onder de weg door, bent u in een paar minuten in de Delftse Hout. Een schitterend natuur- en recreatiegebied dat richting Zoetermeer aansluit op het Bieslandse Bos, de Dobbeplas, De Balij en het voormalige Floriadebos – bij elkaar zo’n 400 hectare doorsnede met talrijke wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Dagelijkse voorzieningen in de wijk.
Op het plein aan de Elzenlaan vindt u allerlei kleine winkels en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Aan het begin van de wijk is een speeltuin aanwezig voor de kinderen. Een eigen parkeerplek kunt u huren in de parkeergarage van de Elzenborgh.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88