11 juli 2018

Nog maar één huis beschikbaar!!

Stads wonen aan je eigen park in Schoemaker Plantage

Een gloednieuw nieuwbouw huis met tuin en een stadspark voor de deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op de oude TNO-locatie naast de TU Delft op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft! En wie Schoemaker Plantage binnenrijdt ziet direct dat de huizen hoog, breed en statig zijn. Deze huizen zijn namelijk écht een maatje groter dan de meeste andere nieuwbouwhuizen. Daarnaast zijn de huizen super duurzaam.

Geregeld komen er nieuwe huizen en op termijn ook appartementen in de verkoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte!

Nieuwbouw huizen in Klinkerbuurt 3

De verkoop van de nieuwbouw huizen in Klinkerbuurt 3 is gestart. Ook in dit buurtje komen verschillende typen woningen. De royale en brede gezinshuizen worden hier weer gebouwd en ook is ruimte voor een extra breed gezinshuis met een hele bijzondere indeling Nieuwsgierig?

Klik hier voor het woningaanbod. En vergeet je niet in te schrijven als belangstellende en we houden je middels nieuwsbrieven op de hoogte.

Klinkerbuurt 3 – Parkhuizen

In Klinkerbuurt 3 komen naast gezinshuizen ook Parkhuizen. Deze huizen bieden je vanaf de bank of tijdens het koken een prachtig uitzicht over het park van Schoemaker Plantage. Het woongedeelte is namelijk op de eerste verdieping. Aan de achterzijde heb je toegang tot het riante dakterras op het zuidwesten. De slaapkamers bevinden zich op de tweede en derde verdieping. Ook heb je één eigen parkeerplaats op het mandelige parkeerterrein achter de huizen. Er worden in totaal 17 Parkhuizen gebouwd.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88