20 mei 2020

UITVERKOCHT!

Ink daar wil je wonen!

Blok N en I zijn beiden uitverkocht.

INK Apartments Delft bestaat uit circa 80 koopappartementen die verdeeld zijn over 2 gebouwen. In het blok aan de Mercuriusweg komen circa 32 appartementen en in het naastgelegen gebouw realiseren we er circa 48. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca 40 tot ca 120 m². Dat maakt INK dus heel geschikt voor een brede doelgroep. Zoek je een luxe stadsappartement voor z’n tweetjes of wil je hier misschien met jullie kleine gaan wonen of in je eentje? Het kan allemaal.

INK Apartments Delft vind je op een unieke locatie. Een plek met een stoer karakter, omdat het industriële DNA van de plek verweven is met de nieuwbouw die er is en nog komt. In je appartement met grote ramen en loftgevoel vind je rust en op straat voel je de dynamiek. Niet alle bedrijvigheid verdwijnt. Wonen en werken wordt gemixt, waarmee deze buurt een mooie overgang vormt van het achterliggende bedrijventerrein naar Nieuw Delft.

INK IS AMBACHTELIJK

Met de komst van INK Apartments Delft kun je straks lekker ontspannen wonen in een gebied dat bekend stond als kleinschalig bedrijventerrein. Wellicht denk je nu aan een saaie buurt met een compilatie van kantoorgebouwen. Zo is het hier niet. De bedrijven rondom INK Apartments, kenmerken zich door hun ambachtelijke, industriële karakter.

INK IS WONEN ANNO NU MET EEN KNIPOOG NAAR DE GESCHIEDENIS VAN DE LOCATIE

Vroeger was in de naastgelegen loods een lichtdruk papierfabriek gevestigd. Hiermee is gelijk de naam ‘INK Apartments’ verklaard. Overigens is alleen het ontwerp van de appartementen geïnspireerd op ‘toen’. INK Apartments maakt in alle opzichten de hedendaagse duurzaamheidsambities waar.

 

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88