11 juli 2018

In een prachtig groen gebied in Midden-Delfland ligt het eeuwenoude dorp Den Hoorn, pal tegen Delft aan. Hier bouwen initiatiefrijke bewoners hun eigen woningen op kavels van Harnasmolen. U kunt er nu ook een kant-en-klare luxe woning kopen. De Dijkgraaf en De Schout krijgen ruime tuinen, een flinke garage, royale livings, drie slaapkamers en een enorme zolder.

Op 11 april is de verkoop gestart. De woningen zijn zó goed aangeslagen dat er inmiddels op alle negen woningen een optie ligt. Vanzelfsprekend zijn daarmee nog niet alle koopcontracten definitief getekend. Dus als u geïnteresseerd bent, kunt u zeker contact met ons opnemen, dan kunnen wij u als reservekandidaat noteren.

De Dijkgraaf

Dit herenhuis, dat we bouwen op kavelnummers 2 en 10, is nog groter dan De Schout. De Dijkgraaf, met 170 m2 woonoppervlak, telt 3 verdiepingen, met garage, en ligt op enorme kavels van circa 500 vierkante meter. De woonkamer kijkt uit op de tuin die rondom de woning ligt. Het huis heeft standaard openslaande terrasdeuren en vloerverwarming.

Met de dertiger jaren erker krijgt dit herenhuis extra cachet.
De woning is maar liefst 7 meter breed. In de aangrenzende garage van 3,5 meter breed past een flinke auto.

Prijzen

Kavel 2:

Vrijstaande woning, 510 m2 tuinoppervlak, 675 m3 bruto inhoud, 170 m2 gebruiksoppervlak: € 570.000,- vrij op naam.

Kavel 10:

Vrijstaande woning, 490 m2 tuinoppervlak, 675 m3 bruto inhoud, 170 m2 gebruiksoppervlak: € 560.000,- vrij op naam.

De Schout

Dit herenhuis met 155 m2 woonoppervlak op 3 verdiepingen, met garage, ligt op een kavel van minimaal 350 vierkante meter. De woonkamer is gericht op de zon- en tuinkant. De tuinen liggen op het zuidwesten zodat u de hele middag en avond van de zon kunt genieten. Het huis heeft standaard openslaande terrasdeuren en vloerverwarming.

U kunt kiezen voor uiteenlopende gevelaanzichten, waarbij de daklijsten en kleuren steen verschillen. Daarmee geeft u ook aan uw woning uw eigen identiteit mee!

De woning is 6,5 meter breed, de aangrenzende garage is 3,5 meter breed zodat ook een grotere auto hierin past.

Prijzen

Kavel 16:

vrijstaande woning, 350 m2 tuinoppervlak, 620 m3 bruto inhoud, 155 m2 gebruiksoppervlak: € 475.000,- vrij op naam

Kavel 17:

vrijstaande woning, 370 m2 tuinoppervlak, 620 m3 bruto inhoud, 155 m2 gebruiksoppervlak: € 490.000,- vrij op naam

Kavel 19:

vrijstaande woning, 350 m2 tuinoppervlak, 620 m3 bruto inhoud, 155 m2 gebruiksoppervlak: € 457.500,- vrij op naam

Kavel 20:

vrijstaande woning, 385 m2 tuinoppervlak, 620 m3 bruto inhoud, 155 m2 gebruiksoppervlak: € 455.000,- vrij op naam

Kavel 21:

vrijstaande woning, 385 m2 tuinoppervlak, 620 m3 bruto inhoud, 155 m2 gebruiksoppervlak: € 450.000,- vrij op naam

Kavel 22:

vrijstaande woning, 435 m2 tuinoppervlak, 620 m3 bruto inhoud, 155 m2 gebruiksoppervlak: € 447.500,- vrij op naam

Kavel 23:

vrijstaande woning, 540 m2 tuinoppervlak, 620 m3 bruto inhoud, 155 m2 gebruiksoppervlak: € 575.000,- vrij op naam

Meer informatie?

Bekijk hier de brochure!

Voorzieningen

Kinderopvang en basisscholen

Aan de Achterdijkshoorn 7 in Den Hoorn ligt de multifunctionele scholen-accommodatie ‘Het Lint’. Een ruim en licht complex met een gezamenlijke ruime hal, 3 speellokalen, een gymzaal en een technieklokaal die door alle drie de scholen en de naschoolse opvang worden gebruikt. In Het Lint zijn diverse vormen van kinderopvang en basisscholen gevestigd met verschillende achtergronden:

  • de openbare basisschool Het Galjoen,
  • de rooms katholieke Mariaschool,
  • de protestants christelijke basisschool Het Talent,
  • Stichting Kinderopvang ‘’t Kickertje’
  • en peutercentrum De Kanjers

Veel kinderen in dit gebied zijn gewend om met de fiets naar school gebracht te worden en zelf met de fiets naar school te gaan. Bijvoorbeeld naar de bredeschool Het Kristal.

Middelbare scholen en TU Delft
In Delft vindt u alle soorten voortgezet onderwijs op een kleine fietsafstand: het Grotiuscollege voor VMBO tot tweetalig VWO, het Christelijk Lyceum Delft voor beroepsgericht onderwijs tot en met gymnasium, het Stanislas College voor beroepsonderwijs tot en met VWO, en het ROC Mondriaan in Delft die een compleet pakket van opleidingen aanbiedt.
Delft is een echte studentenstad, waar de Technische Universiteit Delft academisch onderwijs biedt in vele faculteiten voor vele vakrichtingen.

Winkelen
Voor de dagelijkse boodschappen is er een Plus supermarkt in hartje Den Hoorn en zijn er tal van kleine winkels waar u nog persoonlijk wordt geholpen. Het huidige winkelcentrum van Den Hoorn wordt uitgebreid met een supermarkt. Net buiten Den Hoorn, richting Delft, is een grote Albert Heijn waar veel inwoners van Den Hoorn wekelijks hun grote boodschappenvoorraad inslaan.
Voor funshoppen kunt u uitgebreid terecht in hartje Delft of Den Haag, of bij 185 winkels in winkelcentrum In De Bogaard in Rijswijk. In de zomer rijdt u wellicht op de fiets naar de gezellige dorpskernen van Wateringen of Naaldwijk.

Sporten
Sportverenigingen vindt u in het moderne sportcomplex aan de Zuidhoornseweg, vlakbij Zwembad Kerkpolder en bij het ziekenhuis Reinier de Graaf Gasthuis. Beide liggen in Delft, op een steenworp afstand van Den Hoorn.

Water
Wie graag een hengel uitgooit, of graag in een kano of roeiboot stapt – bijvoorbeeld naar het knusse Schipluiden – wordt in dit waterrijke gebied zeker gelukkig. En elk jaar komen er duizenden mensen af op het Varend Corso, een bloemenfeest dat langs vaart!

Zorg
Het pas vernieuwde ziekenhuis, het Reinier de Graaf Gasthuis, ligt vlakbij.

Werkgelegenheid
Den Hoorn is in Midden-Delfland zeer centraal gelegen. Velen vinden de landelijke omgeving een heerlijke plek om tot rust te komen. Er is voldoende werk in Den Haag, Rijswijk en Delft, en bij alle bedrijven die zich nu vestigen in het nieuwe bedrijvenschap Harnaschpolder.

Bereikbaarheid

Met de auto

Harnasmolen ligt vlakbij de A4. Den Haag en Rijswijk liggen slechts op 10 minuten rijden. Via de A13 die aansluit op de A4, is ook Rotterdam binnen 15 minuten aan te rijden. In 2016 gaat de verlengde A4 open en dan ligt Harnasmolen ook op een korte rij-afstand van het Europoortgebied.

Fietsen en wandelen
Midden-Delfland en Delft zijn graag bezochte gebieden door wandelaars en fietsers. De soms duizend jaar oude weggetjes hebben prachtige geschiedenissen die door de Midden-Delfland Vereniging in leuke routebeschrijvingen zijn vastgelegd.

Openbaar vervoer
Veolia Transport rijdt door het centrum van Den Hoorn met twee streekbussen. Bus 38 rijdt van Delft via Den Hoorn, Schipluiden en Maasland naar Maassluis en terug.
Bus 128 rijdt van Delft via Den Hoorn, Schipluiden en De Lier naar Naaldwijk en terug.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88