22 februari 2023

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij. Grasbuurt 3 bestaat straks uit 77 woningen in 6 verschillende types. Nu in verkoop 54 woningen! De overige 23 woningen in Grasbuurt 3 gaan later dit jaar in verkoop.

De Brede gezinswoningen liggen aan een mooi groen hof, van waar je zo het park inloopt. Of kies je voor één van de twee-onder-één kapwoning of een Vrijstaande villa die met de achtertuin grenzen aan het park. En wat te denken van de Royale rijwoning met veelal uitzicht op de oostelijke waterplas? Zoek je veel ruimte? Ga dan voor één van de specials de dwarshoekwoning met een woonoppervlakte van 192 of zelfs 232 m2.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Zie jij jezelf hier al wonen? 🤩. Kijk dan op 👉 de website welke woningen er nog beschikbaar zijn!

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88