13 augustus 2020

UITVERKOCHT!

21 tijdloze appartementen en 4 spectaculaire penthouses allen met eigen parkeerplaats.

Wonen in Gezicht op Delft is een directe verwijzing naar het gelijknamige schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer uit 1660. Op de plek waar vandaan Vermeer uitkeek op de stad toen hij zijn meesterwerk schilderde worden 25 luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De hoogstaande architectuur, het schitterende uitzicht op het water van De Kolk, de historische binnenstad van Delft met zijn vele horeca en terrassen om de hoek, de goede bereikbaarheid en uitstekende parkeergelegenheid maken Gezicht op Delft tot tijdloos icoon om in te wonen.

De Kolk biedt het dynamische schouwspel van verkeer over water. Binnenvaart en pleziervaart komen elkaar hier veelvuldig tegen. Vanaf het terras van het populaire Huszár – dat op nog geen minuut lopen ligt – kunt u de schepen als het ware aanraken. Proef de sfeer van een stad die bol staat van de geschiedenis en ervaar dagelijks wat Gezicht op Delft u allemaal te bieden heeft vanuit uw royale appartement met buitenruimte. Geniet van onbezorgd wonen in een omgeving die rust uitstraalt. Gezicht op Delft ligt in de luwte van het centrum, zodat u profiteert van het beste uit twee werelden. De dynamiek van het bruisende leven in de historische binnenstad én het comfort van een rustige, groene en waterrijke omgeving vanwege de ligging aan de Westsingelgracht enerzijds en het Van Leeuwenhoekpark anderzijds. Luxe wonen in een royaal appartement biedt u een schitterend perspectief. Heerlijk wonen in een gemoedelijke setting waar alle culturele – en andere stedelijke voorzieningen binnen handbereik zijn. De appartementen zijn comfortabel, superzuinig in energieverbruik en het internetten vormt geen enkel probleem door de aanwezigheid van glasvezel. Station Delft Centraal ligt naast de deur, waardoor de gehele randstad in een oogwenk te bereiken is. Nieuw Delft wordt – nee is – een aantrekkelijk woongebied.

TIJDLOZE APPARTEMENTEN
Met een appartement in Gezicht op Delft koop je een levende Hollandse meester. Een heerlijke uitvalsbasis op loopafstand van het historische centrum.

21 uiterst ruime 4-kamer appartementen aan de Westsingelgracht (Hoek Westvest)

De appartementen van ‘Gezicht op Delft’ zijn verdeeld over 5 lagen. De verdiepingen van het appartementencomplex tellen steeds vijf vier kamer appartementen met metrages van 120 tot 150 m2.

Verreweg de meeste appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienst doet. De eerste met een oppervlakte van ruim 130 m2 kent twee verdiepingen. Deze maisonnette heeft een eigen entree aan de Westsingelgracht. De centrale entreepartij van Gezicht op Delft is gesitueerd aan de Ireneboulevard, waar ook het openbaar vervoer diverse halteplaatsen heeft. Alle appartementen hebben grenzend aan de living een eigen royale buitenruimte van gemiddeld 12m2. Het uitzicht is altijd wisselend, alleen al omdat het water van De Kolk altijd in beweging is. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain.

SPECTACULAIRE PENTHOUSES
In de exclusieve penthouses is niets aan het toeval overgelaten, de beste uitzichten de grootste terrassen en ruime gebruiksmogelijkheden.

De verdiepingen zes en zeven zijn beide uitgerust met twee spectaculaire penthouses met een woonoppervlak van circa 215 m2. Op de zesde verdieping beschikken ze over een enorm terras aan drie zijden van het appartement van 150 respectievelijk 124m2. Op de zevende verdieping hebben de penthouses een zeer grote groot balkon van circa 22m2 . Bij elk penthouse hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain.

Luxe afwerking
De afwerking van alle appartementen is uiterst luxe. Dat geldt niet alleen voor het sanitair, maar zeker ook voor de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort.

Uw appartement wordt geleverd zonder keuken, zodat u passend bij uw eigen wensen alle vrijheid heeft om zelf een keuken te realiseren. En de keuze hiervoor is dus geheel aan u! Denkt u aan een groot kookeiland inclusief bargedeelte, waaraan u gezellig een drankje drinkt met gasten of van een lekkere kop koffie geniet bij het lezen van de ochtendkrant; wij bekijken graag de mogelijkheden voor aanpassingen van de benodigde aansluitingen met u.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88