11 juli 2018

9 HERENHUIZEN AAN DE NIEUWE GRACHT

Wilt u genieten van de sfeer van weleer en wonen aan een van de nieuwe Grachten die Delft rijk is? Dan zit u helemaal goed met Floris. Floris ligt op loopafstand van het centrum en het splinternieuwe NS-station van Delft. Vanuit uw riante herenhuis aan de Graaf Floriskade gloort de toekomst u tegemoet. Ontspannen wonen als logisch tegenwicht voor de hectiek van alledag.

Delft

De knusse binnenstad van levendig Delft ademt de sfeer van weleer. Historische panden sieren de grachten, waar uiteenlopende winkels en horeca om de gunst van bewoners strijden. Delft oefent een enorme aantrekkingskracht op jong en oud. De rijkdom aan vaderlandse geschiedenis en gezellige leefomgeving alsook de aanwezigheid van de Technische Universiteit (TU) Delft, Hogeschool InHolland en de gunstige ligging binnen de Randstad zijn daar debet aan.

Nieuw Delft

Dit centrale stadsgebied betreft een herontwikkeling met een omvang van ca. 800 nieuwe woningen en appartementen. Nieuw Delft is een stedelijk gebied met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Coendersbuurt

De Coendersbuurt maakt deel uit van Nieuw Delft. In deze rustige en autoluwe buurt aan de Nieuwe Gracht ligt nieuwbouwproject Floris. Typisch Delftse straatjes zetten hier de toon. De Coendersbuurt – en daarmee ook deelplan Floris – ligt op loopafstand van de historische binnenstad. Heerlijk op uw vrije zaterdag of zondag even de stad in voor een ontbijtje, een lekkere uitgebreide lunch of een stevige borrel met vrienden.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88