08 mei 2019

De Kreek Fase 2 Welkom thuis!

Met trots presenteren wij u hierbij de woonwijk De Kreek in Den Hoorn. De Kreek biedt een grote verscheidenheid aan woningtypen, voor elke doelgroep is er een geschikte woning te vinden. Daarbij is er in De Kreek uitzonderlijk veel aandacht voor het openbaar gebied. Wonen in De Kreek wordt een beleving, een heerlijke plek om thuis te komen. Veel ruimte voor groen, water en spelen.

Herenhuizen Ceder zijn aan de achterzijde gelegen aan een wadi. Dat is een golvende groenstrook met natuurlijke speeltuin, waarbij nat weer tijdelijk water in blijft staan. Deze wadi is lager gelegen dan de tuinen van de woningen. U kijkt vanuit de tuin vrij uit over het groen.
Bouwnummer 54 is gelegen aan het water. Daardoor is deze hoekwoning extra mooi gelegen: aan de wadi én aan het water. Deze woning krijgt een verlaagd waterterras om optimaal te genieten van het water. Ruime herenhuizen direct gelegen aan de groene wadi en met een zeer grote woonoppervlakte. In het aanzicht van de woning valt de grootsheid direct op. Door het lessenaarsdijk zijn drie woonlagen aan de voorzijde te zien en door de berging aan de voorzijde heeft de woning twee deuren in de voortuin. De beukmaat van deze woning is 7,2 meter: dat is goed te zien in de woonkamer. In de ruime leefruimte met open keuken is voldoende ruimte voor een groot gezin. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, grote badkamer en separaat toilet. Daarmee is de woning nog niet compleet, want op de tweede verdieping is nóg een slaapkamer te vinden. Optioneel kan op de tweede verdieping nog een badkamer worden gerealiseerd.

De twee-onder-een-kapwoningen Eik zijn divers, robuust en ruim van formaat. Door de verschillende architectuurstijlen, kiest u de Eik die het beste bij uw architectonische voorkeur past. Bovendien is een aantal woningen voorzien van extra’s, zoals een (gemetselde) dakkapel of topgevel. Dat ziet er niet alleen luxe uit, het geeft ook extra ruimte. Overigens zijn de andere woningen optioneel ook uit te breiden.

Woningtype Eik is voorzien van een eigen parkeerplaats en aangebouwde berging. De ruime woonkamer en keuken, drie slaapkamers en vrij indeelbare zolder zijn ideaal voor een (groot) gezin. De woning is voorzien van vloerverwarming.

De tweede fase is nu in verkoop. De Kreek biedt in de tweede fase een vijftal woningtypen: woningtype Berk (vrijstaande woning), woningtype Els (Herenhuis), woningtype Eik (twee-onder-een-kapwoningen), woningtype Iep (rijwoningen) en woningtype Wilg (starterswoning).

Heeft u interesse in de woningen of wilt u de brochure ontvangen? Neem dan contact op met één van de makelaars.

 

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88