11 juli 2018

Heerlijk ontspannen wonen in een nieuw huis op loopafstand van het centrum van Delft!

Na een succesvolle verkoop en realisatie van IJsvogelhof fase 1 laten wij u graag kennismaken met fase 2 van dit nieuwbouwproject aan de levendige Broekmolenweg in Rijswijk. Hier woont u nieuw met alle voorzieningen van het stadscentrum dichtbij.

Het rustige wijkje is groen en ruim opgezet. Heerlijk ontspannen wonen vlak bij de Vliet aan de rand van Delft, is dat wat u wilt?

Waar gaan we vandaag winkelen, Rijswijk of Delft?

Wie in project IJsvogelhof woont, is zo in het Wilhelminapark, het Elsenburgserbos of de Hertenkamp in de Delftse Hout. Kortom, volop recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. Hier krijgen de kleintjes alle gelegenheid om naar hartenlust buiten te spelen en u kunt lekker sporten én ontspannen.

Rijswijk en Delft hebben allebei hun eigen charme. De rijke geschiedenis is af te lezen aan de vele monumentale panden die langs de kronkelende straten en grachten staan. Het winkelaanbod is uitstekend en heel gevarieerd. Datzelfde geldt voor de uitgaansgelegenheden. Of u nu een hapje wilt eten, een expositie wilt bezoeken, naar de bioscoop of het theater wilt, het kan zowel in Delft als Rijswijk.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88