07 juli 2020

UITVERKOCHT

Prognose start bouw eerste kwartaal 2022. Vergunning is verleend!

DE BIEB
Het project omvat 17 appartementen en 2 penthouses. De inschrijving vindt online plaats via de website van De Bieb. Na het geheel doorlopen van de online inschrijfprocedure is je inschrijving voor het project definitief. Daarna wordt u benaderd voor een informatief gesprek voor het bouwnummer van uw keuze voor zover deze nog beschikbaar is.

HEERLIJK WONEN IN DELFT
De Bieb ligt midden in het levendige, authentieke centrum van Delft en dankt haar naam aan de oude gemeentelijke bibliotheek die daar tot 2010 was gevestigd. In de directe omgeving geniet u van al het moois dat Delft te bieden heeft; monumentale panden, kunst, cultuur maar bovenal een rijke historie die in de hele stad voelbaar is. Allerlei voorzieningen zoals supermarkten, bioscoop, horecazaken en sportscholen zijn op loopafstand.

Het complex zal bestaan uit een totaal van 19 woningen. Er komen 17 ruime appartementen beschikbaar variërend in grootte van circa 95 – 119 m2. Daarnaast zijn er twee penthouses gesitueerd op de bovenste (3e) etage waar de keuze bestaat uit twee varianten van respectievelijk 122 en 143 m2. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en berging.

Alle badkamers beschikken in de basis over een ligbad, inloopdouche met handdouche met glijstang en een wastafel. De vloer en wanden zijn betegeld zonder douchebak of opstap. De toiletruimte is voorzien van tegelwerk met een hangend toilet en fonteintje. De woningen worden zonder keuken opgeleverd.

Alle woningen beschikken over een bel-videoinstallatie met deuropener. De video-intercom en deuropener kunnen tevens via een app op afstand bediend worden. Zodoende kunt u bijvoorbeeld vanaf uw werk via uw smartphone de deur voor de
postbezorger openen, zodat hij een pakketje in de centrale entreehal kan achterlaten.

Daktuin
De daktuin van ‘de Bieb’ biedt circa 850 m2 aan heerlijke buitenruimte voor zijn bewoners. Bij het ontwerp door landschapsarchitect Pieter Hessels hebben groenbeleving en duurzaamheid de hoofdrol gespeeld. Door het gebruik van een baanbrekende lichtgewicht daktuinopbouw kunnen er groene eilanden worden gemaakt die privacy, rust en ruimte bieden. Met een natuur- inclusief kruidenmengsel en bloeiende bomen zal er een bijzonder stukje natuur ontstaan in een druk gedeelte van de stad. Verschillende zitplaatsen en mogelijkheden tot afzondering dragen bij aan de kracht van dit daktuinontwerp.

 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88