Maak kennis met ons team

6 NVM Makelaars, één assistent makelaar en onze ondersteunende dienst,
maar bovenal mensen

Jeroen Hogetoorn

Directeur - NVM Makelaar

Van nieuwbouwadvisering tot grachtenpand of het kleinste appartement. Wonen is mensenwerk! Naast de passie voor het werk, een grote passie voor zijn gezin en actieve sporten, waaronder weekenden weg of reizen met de motor off road.

Kevin Nijs

Directeur - NVM Makelaar

Uw enthousiaste specialist in aan- en verkopen! Een geboren en getogen Delvenaar die de stad op zijn duimpje kent. Speelt in zijn vrije tijd graag een potje volleybal en gaat graag op wintersport.

Lisette Beurskens-Haffner

NVM Makelaar

Overdag mensen helpen bij een van de meest spannende momenten in hun leven, een woning aan- of verkopen door betrokkenheid en persoonlijke aandacht. In haar vrije tijd zet zij zich in voor mooie projecten voor (veelal minder bedeelde) kinderen via Kiwanis.

Rowena Smitz-Grootscholten

NVM Makelaar

In de diversiteit van woningen en verschillende mensen, daar ligt haar passie! Alleen als u tevreden bent, is zij dat ook. Dat dit niet altijd lukt is part of the game en daarom heeft ze een goede explosieve hobby gevonden in boksen.

Rens Jeursen

NVM makelaar

Enthousiast en vrolijk van aard! Op een laagdrempelige manier begeleidt hij u graag met de aan- en verkoop van uw droomwoning. Zijn grootste passie (naast het vele sporten) is reizen!

Job Tijhuis

Buitendienst medewerker

Onze jonge huismus die zowel in de boeken het makelaarsvak aan het leren is als op kantoor zijn kennis verbreedt. Daarnaast is hij een sportieve jongeman die in het weekend op de bank zijn favoriete voetbalclub Liverpool aan het aanmoedigen is.

Nicoline Brunt

Assistent makelaar Nieuwbouw

Het eerste aanspreekpunt voor de nieuwbouw: zorgt voor een correcte, prettige afwikkeling van de koop van uw nieuwbouwwoning! Naast het fulltime werken en studeren, is er ook nog tijd om creatief bezig te zijn en alles even te laten voor wat het is.

Lucinda Visser

Office manager

Onze duizendpoot op kantoor, regelt alles tot in de puntjes. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje badminton bij BC Delft! Naast de wil om te winnen staan sportiviteit, sociale contacten en gezelligheid centraal.

Joukje Sturm

Secretaresse

Zorgvuldigheid en service staan bij haar hoog in het vaandel. Zowel thuis als op de tennisbaan probeert ze de balletjes hoog te houden en is ze ook nog af en toe op de atletiekbaan te vinden!

Laura Sonneveld

Secretaresse

Pro-actieve, enthousiaste teamplayer! In haar vrije tijd heeft ze haar handen vol aan haar jonge gezin. Verder houdt ze erg van winkelen en staat ze graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen

Marjolijn van Doorne

Secretaresse

Klantgericht, collegiaal en positief en dat met nèt dat stapje extra willen zetten. Ook in haar vrije tijd is zij steeds op zoek naar uitdagen, of dat nu bij boulderen, de Nijmeegse Vierdaagse of yoga is.

Marjan Zwaard

Financiële administratie

Regelt alles op het gebied van administratie! Haar hobby’s: kunstgeschiedenis, maar ook zelf tekenen en schilderen, lezen en tuinieren.

Rob Righarts

Allround medewerker

Onze enthousiaste vliegende keep; voorziet uw woning van een 'te koop' bord en begeleidt keuringen en taxaties! Daarnaast kan hij ook nog eens heerlijk koken, iets wat hij met veel plezier doet.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88