29 mei 2020

INK Apartments Delft

Donderdag 25 juni a.s. is het zover, dan start de (online) verkoop van de eerste 48 stoere appartementen in INK Apartments te Delft via een webinar.

In deze fase verkopen we de appartementen met woonoppervlaktes van 43 tot 96m² in het middelste gebouw. Wist je dat er een eigen parkeerplaats is inbegrepen bij bijna alle appartementen in dit gebouw? Uiteraard is er een lift aanwezig. De prijsranges zijn inmiddels bekend. Welk appartement wekt jouw interesse? Laat het ons weten via deze link: https://ink-apartments-delft.nl/#geef-je-voorkeur-door

Om je alvast een tipje van de sluier te geven: Het 3-kamerappartement op de begane grond heeft een terras van maar liefst 47m² en zal tijdens de (online) start verkoop een koopsom hebben tussen de € 297.500,- en € 327.5000,- v.o.n. Ook zo benieuwd hoe de appartementen eruit zien? We laten je niet langer in spanning!

Nieuwbouwappartementen met een industrieel DNA.

INK Apartments Delft bestaat uit circa 80 koopappartementen die verdeeld zijn over 2 gebouwen. In het blok aan de Mercuriusweg komen circa 32 appartementen en in het naastgelegen gebouw realiseren we er circa 48. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca 40 tot ca 120 m². Dat maakt INK dus heel geschikt voor een brede doelgroep. Zoek je een luxe stadsappartement voor z’n tweetjes of wil je hier misschien met jullie kleine gaan wonen of in je eentje?

INK is stoer

INK Apartments Delft vind je op een unieke locatie. Een plek met een stoer karakter, omdat het industriële DNA van de plek verweven is met de nieuwbouw die er is en nog komt. In je appartement met grote ramen en loftgevoel vind je rust en op straat voel je de dynamiek.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88