Matterport 3D-Tour

Matterport 3D-Tour

Een nieuwe aanwinst voor woningpresentaties bij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars is de Matterport 3D-Tour. Middels deze nieuwe revolutionaire techniek kunt u een virtuele wandeling door het huis maken.

Laatste nieuws!

Laatste nieuws!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op de woningmarkt en van ons kantoor!

Een huis kopen, Uw huis verkopen?


Diensten

Verkoop

U wilt uw huis verkopen? Een spannend moment waarbij u met allerlei, vaak onbekende, zaken in aanraking komt. Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis geven wij u een uitgebreid advies.

Aankoopmakelaar

Op zoek naar die ene woning. Maar wat voor woning kunt u kopen? Waar moet u op letten? Wij helpen u, als ervaren aankoopmakelaar, graag verder om een antwoord te vinden op al deze vragen.

Taxatie

U heeft een woning gekocht, u gaat verbouwen of u wilt uw huidige hypotheek oversluiten? Wij voeren uw taxatie snel en vakkundig uit!

Gratis Zoekopdracht

Dé woning nog niet gevonden? Gratis zoekopdracht! Wij helpen u zoeken naar uw nieuwe droomwoning!

Verhuur

Heeft u woonruimte die u wilt verhuren? Verhuren of huren van een woning lijkt vaak erg simpel. Wij zijn thuis in de vele regels en valkuilen waarin u kunt belanden.

Financieel

Als je van plan bent een huis te kopen wil je natuurlijk precies weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Hoeveel hypotheek kun je krijgen?

Verhuishulp

Indien u via ons uw woning verkoopt of met ons een woning aankoopt kunt u één dag kosteloos gebruik maken van onze verhuisbus voor de verhuizing.

Documenten en actueel

Op deze pagina hebben wij voor u een aantal handige documenten verzameld en brengen wij u op de hoogte van de actualiteiten in de woningmarkt.

" Met haar notariële achtergrond eind 2012 de makelaardij in gerold. Samen met haar vriend woonachtig aan het randje van de Delftse binnenstad.In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op de atletiek- en tennisbaan en in de keuken, ze houdt namelijk van koken en bakken! " Joukje Sturm, secretaresse
" Heeft altijd een link gehad met de stad Delft, gewerkt en gewoond. Is in 2009 begonnen bij dit kantoor in de gezellige binnenstad. Naast trotse moeder van een lieve dochter is zij o.a. actief als bestuurslid van toneelvereniging St. Cecilia in De Lier en staat zij zelf ook regelmatig op de planken! " Rosa Cogels, secretaresse
" Passie voor het vak geeft haar - na ruim 30 jaar - energie om iedere dag een nieuw avontuur aan te gaan. Geen dag is hetzelfde. Haar intensieve werkzaamheden mag zij graag onderbreken voor leuke vakanties. " Yvonne Hoebée, NVM Makelaar