08 mei 2019

Start verkoop juni 2020.

Wonen in ‘Gezicht op Delft’ is een directe verwijzing naar het gelijknamige schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer. Die naam is gekozen omdat de nieuwbouwontwikkeling van 17 grachtenpanden en 25 appartementen uitkijkt op de plek van waaruit Johannes Vermeer rond 1660 zijn meesterwerk schilderde met schitterend uitzicht op De Kolk en de binnenstad van Delft. Precies op deze plek kunt u straks wonen.

APPARTEMENTEN

Prijs op aanvraag

25 uiterst ruime 4-kamerappartementen aan de Westvest

De 25 appartementen van ‘Gezicht op Delft’ zijn verdeeld over 7 lagen. Verreweg de meeste appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. De eerste met een oppervlakte van ruim 130 m2 kent twee verdiepingen. Deze maisonnette heeft een eigen entree aan de Westsingelgracht. De verdiepingen één tot en met vier van het appartementencomplex telt steeds vijf vierkamerappartementen met metrages van 120 tot 150 m2. De verdiepingen vijf en zes zijn beide uitgerust met twee top-penthouses van meer dan 210 m2!

Buitenruimte en P

De penthouses op de vijfde verdieping beschikken over een enorm terras. Alle appartementen hebben grenzend aan de living een eigen royale buitenruimte. Het uitzicht is altijd wisselend, alleen al omdat het water van De Kolk altijd in beweging is. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain. De centrale entreepartij van Gezicht op Delft is gesitueerd aan de Ireneboulevard, waar ook het openbaar vervoer diverse halteplaatsen heeft.

Luxe afwerking

De afwerking van deze royale vier-kamerappartementen is uiterst luxe. Dat geldt niet alleen voor het sanitair en de keuken, maar zeker ook voor de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort.

 

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

015-212 52 88