Diensten

De Hypotheker

Bij het kopen van een woning, komt er veel op u af waaronder het regelen van uw financiering. Voor velen is het afsluiten van een goede hypotheek een van de belangrijkste financiële beslissingen in het leven. U sluit een hypotheek immers voor een langdurige periode af. De ervaren hypotheekadviseurs van De Hypotheker weten dit als geen ander. Vandaar dat wij als makelaars graag met hen samenwerken.

De Hypotheker hielp in de ruim 25 jaar van haar bestaan meer dan een miljoen mensen met de aankoop van een huis. Alles wat zij doen, is erop gericht je de zekerheid te geven dat samen de juiste keuzes gemaakt worden. Zij zorgen vervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat je lekker en onbezorgd kunt wonen.

Hieronder vind je beschreven hoe De Hypotheker werkt, ook wel de de '7 Jazekerheden' genoemd. Daarmee weet je precies wat je kunt verwachten. Die duidelijkheid, dat is wat hen betreft waar een goed hypotheekadvies mee begint.

1. Hypotheekadvies dat exact past
2. Volkomen onafhankelijk
3. Duidelijk en transparant
4. Jouw optimale hypotheek met de scherpste prijs
5. De Hypotheker regelt alles voor je
6. Maximale zekerheid
7. Voortdurende controle van jouw hypotheek

Wil jij weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheker in Delft.