Specificaties

Vraagprijs: € 395.000 k.k.

  • Oppervlakte: 134 m2
  • Perceel: 224 m2
  • Inhoud: 1046 m3
  • Bouwjaar: 1927
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 2
  • Ligging: in centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Eens in de zoveel tijd komt er een object voorbij waar je hart sneller van gaat kloppen. Dit is er zo eentje!

In de luwte van de Verwersdijk, in een doorloop richting het Hofje van Pauw, treft u deze voormalige toneelzaal met tegenovergelegen garage. De toneelzaal is sinds ca. 1980 in gebruik als woning.

Op zoek naar een object waar u anders in kunt wonen dan de standaard? Dan is deze voormalige toneelzaal zeker het bezoeken waard. 

Na het inplannen van de bezichtigingsaanvraag krijgt u toegang tot een digitale omgeving. Graag verwijzen wij u door naar de diverse bijlagen zoals het bestemmingsplan, Kadastrale stukken alsmede de WOZ verklaring. 

Indeling:
Entree in hal, meterkast en toegang tot de keuken aan de voorzijde. Vanuit de entree is er tevens een doorloop naar de voormalige toneelzaal. In deze imposante ruimte krijg je het gevoel alsof er ieder moment een voorstelling kan beginnen. Met een plafondhoogte van ruim 4 meter, een fraaie lichtinval middels het dakvenster en natuurlijk het toneel. Onder het toneel bevindt zich een ruimte voor de souffleur. Aan de ene zijde van het toneel bevindt zich een praktische bergkast, aan de andere zijde bevindt de badkamer met douche, CV ketel ten behoeve van het warme water in de badkamer alsmede de verwarming in deze ruimte. Apart toilet met wastafel. 

Tegenover de toneelzaal is de garage gelegen. De ruimte heeft de afgelopen jaren dienst gedaan als opslag van de tegenovergelegen woning. Het laatste onderhoud dateert van november 2020, de garage annex opslag is voorzien van een tweetal nieuwe deuren en de buitenzijde is onder handen genomen.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1927
– Woonoppervlakte 134 m2 conform de NVM meetinstructie
– Externe bergruimte (garage) ca. 82 m2
– Hoofddak toneelzaal vernieuwd in 2020
– As-is clausule van toepassing
– Het betreft een nalatenschap, derhalve geen vragenlijst alsmede een lijst van zaken beschikbaar. De toneelzaal wordt in principe opgeleverd met de aanwezige inboedel.
– Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, het transport zal plaatsvinden bij Westvest Notarissen in Delft

Overweegt u deze woning te kopen?…Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Locatie