Specificaties

Vraagprijs: € 1.550.000 k.k.

  • Oppervlakte: 619 m2
  • Perceel: 11470 m2
  • Inhoud: 2750 m3
  • Bouwjaar: 1740
  • Verdiepingen: 11
  • Kamers: 24
  • Slaapkamers: 13
  • Ligging: aan water, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Schieweg 192, 196, 198, 202 en 204

Op een schitterend landelijke locatie gelegen monumentale woonboerderij (twee bedrijfswoningen) met als bedrijfsactiviteit een viertal goed verhuurbare recreatiewoningen op een ruim perceel van 11.470 m2 met erf, vijver, tuin en boomgaard. Een uniek object dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Dubbele bewoning van de boerderij is zeer goed mogelijk.

Indeling:
Boerderij:
Entree in ruime hal, moderne keuken voorzien van apparatuur, met vloerverwarming, hardstenen vloer en toegang tot de grote melkkelder. Doorloop naar riante woonkamer met opkamer met haard, openslaande deuren naar balkon op het westen en trap naar verdieping. Vanuit de hal bereikbaar; garderobe, washok, slaapkamer en toilet. Via de garderobe doorloop naar de voormalige deel met groot kantoor en berging. De deel heeft ook een eigen toegang.

1e Verdieping: grote overloop met vide naar de woonkamer, toegang tot berging. Voorslaapkamer, tweede berging met opstelplaats CV ketel, moderne badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Slaapkamer met dakkapel, inloopkast, slaapkamer met dakkapel, slaapkamer. Aan de achterzijde van de boerderij een zeer grote achterkamer met zicht in nok, verbouwd als zelfstandige woonruimte met keukentje, badkamer met douche, toilet, wastafel en eigen opgang aan de achterzijde.

De twee dependances beslaan in feite ieder uit twee zelfstandige woningen. Deze vier woningen zijn bestemd als recreatie woningen voor tijdelijke verhuur en zijn volledig modern ingericht, voorzien van eigen keuken, toilet en badkamer. Begane grondvloeren allen voorzien van vloerverwarming.

Huisnummer 196: entree, hal, badkamer met douche, wastafel en toilet. Moderne grote keuken met trap naar verdieping, ruime woonkamer. 1e verdieping: één slaapkamer met vaste kast met opstelplaats CV.
Huisnummer 198; entree, hal, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkamer met plavuizen en moderne open keuken. Trap vanuit woonkamer naar de 1e verdieping met grote overloop en slaapkamer.
Huisnummer 202; entree, hal met toilet, moderne keuken aan de voorzijde, woonkamer met plavuizen vloer en openslaande deuren. Trap naar 1e verdieping met overloop, badkamer met douche, ligbad en wastafel. Twee slaapkamers.
Huisnummer 204: entree, hal met toilet, grote woonkamer met moderne keuken. Trap vanuit de woonkamer naar de 1e verdieping alwaar overloop, badkamer met ligbad, wastafel en douche. Twee slaapkamers, waarvan één met entresol en een grote inloopkast. Vliering bereikbaar vanaf de overloop.

Bijzonderheden:
– bouwjaar woonboerderij circa 1740, renovatie vanaf 2005.
– bouwjaar recreatiewoningen 2000, compleet geïsoleerd.
– perceel oppervlak 11.470m2.
– gebruiksoppervlak woonboerderij 300m2, eventueel uit te breiden aan de deel van de boerderij, waarvoor een bouwvergunning is verleend.
– gebruiksoppervlak nummer 196 69m2.
– gebruiksoppervlak nummer 198 70m2.
– gebruiksoppervlak nummer 202 61m2.
– gebruiksoppervlak nummer 204 119m2.
– de recreatiewoningen worden gemeubileerd opgeleverd.
– verkoop van dit recht van erfpacht geschiedt onder voorbehoud toestemming Gemeente Midden Delfland.
Als voorwaarde kan onder meer een businessplan gesteld worden.
– LET OP: permanente bewoning is alleen toegestaan in de boerderij (bedrijfswoningen)
in de recreatiewoningen echt alleen tijdelijke bewoning, geen uitzonderingen.
– woonboerderij en recreatie woningen hebben allen een eigen CV-combiketel.
– perceelsgrootte 11.470m2, uitgegeven in erfpacht betaling canon bedraagt € 9.075,60 per jaar.
– herziening erfpacht 1-1-2024.
– erfpachtvoorwaarden op verzoek ter inzage beschikbaar.
– herinrichtingsrente € 1.252,56 per jaar te betalen tot 2035
– oud pand clausule van toepassing
– bodemrapporten ter inzage, bij de recreatiewoningen is een leeflaag toegepast

Overweegt u deze panden te kopen? … Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Locatie