Specificaties

Vraagprijs: € 2.150.000 k.k.

  • Oppervlakte: 522 m2
  • Perceel: 20600 m2
  • Inhoud: 2350 m3
  • Bouwjaar: 1890
  • Verdiepingen: 4
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 5
  • Ligging: aan water, vrij uitzicht, landelijk gelegen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Landelijk wonen in het monumentale “Veelust”. Deze woonboerderij is schitterend gelegen in het natuurgebied Midden Delfland en uitstekend onderhouden, ligt op enige afstand van de weg, zeer privé op 20.600 m² eigen grond met veel groen en privacy.

Kenmerkend voor het totaal: eigen oprit, grote garage, fraai aangelegd erf – en tuin, hooischuur met overdekt terras, siertuin, hobbykas en de garantie op privacy omdat het omliggend weiland er bij hoort.

Op het erf treft u een boomgaard en drie forse schuren, waarvan één als garage ingericht.

Woonruimte: 522m2 en 375m2 schuren/garage.

Als u de eigen oprit oprijdt treft u eerst de grote garage aan met parkeerplaats, vervolgens het centrale erf met de schuren en het entree van de voormalige boerderij. Entree in een ruime hal met open haard, toilet en toegang tot het de geheel vernieuwde deel met daarin nu een zeer representatieve zaal/kamer met zicht in de nok, een professionele keuken en een manshoge open haard. Openslaande deuren naar de tuin op het westen. In het oorspronkelijke woongedeelte treft u een grote wijnkelder, fraaie keuken met erker en twee representatieve voorkamers met maatwerk vaste kasten en fraaie haard.
Via de hal betreedt u een tweede grote woonkamer, eveneens met zicht in de nok, haard en openslaande deuren naar de tuin.

1e Verdieping: via een fraaie eikenhouten trap bereikt u de slaapverdieping met aan de voorzijde twee ruime slaapkamers, de echt grote hoofdslaapkamer met toegang tot de badkamer en een inloopkast. De badkamer is modern en ook vanuit de overloop bereikbaar, voorzien van ligbad, douche toilet en wastafels.

Bijzonderheden:
– vanaf 1998 tot heden geheel gemoderniseerd
– alle daken, elektra, riolering vernieuwd
– rijksmonument maar voor 99% voorzien van dubbel glas, geheel voorzien van dak -en wandisolatie.
– 55 zonnepanelen op de schuren
– garage met brug
– nieuwe gedeeltes voorzien van vloerverwaming
– zeer goed bereikbaar vanaf A-13

Overweegt u deze woning te kopen?…..Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Locatie