Specificaties

Vraagprijs: € 245.000 k.k.

  • Oppervlakte: 67 m2
  • Inhoud: 235 m3
  • Bouwjaar: 1932
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 2
  • Slaapkamers: 1
  • Ligging: in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Wie wil er nu niet wonen op deze unieke locatie langs De Schie in een statig pand op loopafstand van het centrum?! In het pand bieden wij u een licht loft-appartement aan op de derde verdieping met fraai uitzicht over de stad. In het schitterende pand bevindt zich op iedere verdieping een appartement en de derde (bovenste) verdieping is nu beschikbaar. Bij het appartement hoort het medegebruik van de riante achtertuin.

Begane grond:
Woningentree via fraaie voordeur, gemeenschappelijke hal die doorloopt tot de gemeenschappelijk tuin via gemeenschappelijke ruimtes beneden.
Trapopgang naar de verdiepingen.

Indeling derde verdieping:
Lichte overloop met grote lichtkoepel, woningentree via fraaie glazen deuren, modern toilet met fonteintje, mooie open woonruimte met enkele dakvensters, een grote dakkapel en diverse vaste kasten. In de woonruimte is een verhoging die u via de dakkapel fraai uitzicht biedt over de stad en ook nog eens bergruimte biedt. In de ruimte is een moderne keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Enigszins apart bevindt zich de slaapruimte met deur naar klein balkonnetje. Badkamer met douchehoek, wastafel en kast met opstelplaats C.V.-ketel.

Gemeenschappelijke diepe tuin, ca. 20 meter, welke ook bereikbaar is via de achterom en die voldoende ruim is om iedere bewoner ook een privé plek te bieden.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1932
– gebruiksoppervlakte 67 m2 en inhoud 235 m3
– verwarming middels gemeenschappelijke C.V.-ketel 2015
– warmwatervoorziening via heater
– bijdrage VvE € 285,- per maand inclusief voorschot stookkosten (€ 120,-), OZB, elektra, televisie, internet, water, opstalverzekering en onderhoudsreserve (€ 100,-)
– actieve Vereniging van Eigenaren
– dak is in 2015 geïsoleerd
– gebruik van enkele gemeenschappelijke delen waaronder de tuin en de wasmachine
– op loopafstand van de Delftse binnenstad

Overweegt u deze woning te kopen?…………Neem uw eigen NVM- aankoopmakelaar mee.

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure