Specificaties

Vraagprijs: € 795.000 k.k.

  • Oppervlakte: 184 m2
  • Perceel: 109 m2
  • Inhoud: 830 m3
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 9
  • Slaapkamers: 5
  • Ligging: aan rustige weg, in centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

In het hart van het centrum treft u hier een schitterend en ruim bemeten grachtenpand in uitstekende staat van onderhoud. Een uitzonderlijke combinatie, van origine betreft het twee woningen. Daarmee is dubbele bewoning, splitsing of praktijk aan huis heel goed mogelijk maar de panden zijn wellicht nog het meest geschikt voor een groot gezin of bewoners die gasten voor langere periodes ontvangen.

Totaal 9 kamers, waaronder een ‘bibliotheek’, twee ruime woonkamers, 5 goede slaapkamers en een studeerkamer. De woning is met lef ingericht, zo is er bij voorbeeld in de hoofdslaapkamer een vide gemaakt waardoor u ruim 5.5 meter de nok in kijkt.

Indeling:
Entree aan de grachtzijde in hal met meterkast 7 groepen en aardlekschakelaar, vrij hangend toilet met fonteintje en bergruimte onder de trap. Lichte woonkamer met veel zijramen, mooie plavuizen vloer met vloerverwarming, glas in lood ramen en fraai uitzicht op de gracht. Aan de achterzijde de moderne open keuken met afzuigkap, vaatwasser, oven, ladenkoelkast, 4 pits inductie kookplaat en één grote gaspit.

Via de keuken is de tweede woning bereikbaar. U komt via de keuken binnen in een entree met openslaande deuren naar de plaats (8 m2). In deze woning is een fraaie bibliotheek/kamer met houtkachel. Vervolgens 4 treden omhoog naar de tweede woonkamer met bamboe vloer. De vloer is met 12 fraai uitgevoerde luiken te openen, onder de vloer een zeer praktische en droge bergruimte circa 80 cm hoog. In deze mooie ruimte verder toegang tot een groot washok (tweede keuken mogelijk), bergruimte met aansluiting toilet (aan te leggen), kast met CV ketel achterhuis, en een groot derde entree met hardstenen vloer.

1e Verdieping voorhuis:
overloop met vaste kasten waarin opstelplaats CV ketel voorhuis, badkamer met 2e toilet, wastafel en inloopdouche. Toegang tot de hoofdslaapkamer, welke over de volle breedte en diepte is uitgevoerd. Nu aan de achterzijde ingericht als studeerkamer met openslaande deuren naar het balkon en aan de voorzijde een schitterende ruimte met zicht helemaal tot in de nok van de tweede verdieping.

2e Verdieping voorhuis:
Opkomst direct in een goede (zolder) slaapkamer met ruim voldoende daglicht.

1e Verdieping achterhuis.
via de trap uit de tweede woonkamer; overloop met dakkapel, modern 3e toilet en toegang tot alle ruimtes. Achterslaapkamer met zicht op het spant en nok over de breedte van de woning, twee prima zijslaapkamers met dakkapel en een fraai uitgevoerde badkamer met granito vloer, wastafelmeubel, bad en inloopdouche.

– 184 m2 gebruiksoppervlak en 5 m2 overige inpandige ruimte, conform meetinstructie
– twee percelen, totaal 109 m2 eigen grond
– voorhuis, gemeentelijk monument, gerenoveerd 1990-1995, achterhuis gerenoveerd 1996-2000
– elektrische installatie, gas- en waterleidingen en riolering geheel vernieuwd
– achterhuis nu aangesloten via meterkast voorhuis, maar in basis gescheiden aangelegd (kan gescheiden worden)
– twee CV combi ketels bouwjaar 2013 en 2014
– geheel voorzien van dakisolatie en vloerisolatie, vrijwel overal wandisolatie
– vrijwel geheel voorzien van dubbel glas (op twee ramen zolder na)
– balansventilatie achterhuis
– de groenstrook direct naast de woning is door de gemeente in onderhoud en inrichting soort groen schriftelijk aan eigenaar in gebruik gegeven
– verkoop met (beperkte) oud pand clausule

Overweegt u deze woning te kopen?……Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Locatie