Specificaties

Koopsom: € 449.850 vrij op naam

  • Oppervlakte: 131 m2
  • Perceel: 64 m2
  • Inhoud: 452 m3
  • Bouwjaar: 2021
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

e rijdt de parkeergarage in na een dag werken en parkeert op je eigen plek. Dat blijft nog steeds luxe aanvoelen dat je zo de auto kwijt kunt! Je plugt ‘m in op je elektrische laadpaal en loopt vervolgens zo je 3 laagse stadswoning binnen. Het is een mooie dag dus wellicht zijn er wat buren te porren voor een drankje. En inderdaad; de borrel is al gestart in de gezamenlijke binnentuin. Met een glimlach op je gezicht loop je via je terras je 3-laagse stadswoning in om wat te drinken uit de koelkast te pakken. Je bent thuis!

Comfortabel wonen in Delft
Wil je het centrum van Delft om de hoek maar heb je iets meer behoefte aan ruimte en comfort? Dan is deze 3 laagse Stadswoning met een woonoppervlakte vanaf 131 m2 iets voor jou. Jouw nieuwe woonkeuken op de begane grond is de plek waar alles samenkomt. Van fijne ontbijtjes op zondagochtend tot goede gesprekken na een lange werkdag en gezellige diners met vrienden.

Koken, wonen, slapen
De begane grond is op verschillende manieren in te delen. Standaard heb je hier een heerlijke woonkeuken. Maar ook een extra slaapkamer met badkamer of een kantoor/praktijk aan huis behoren tot de opties. Aan jou de keuze! De begane grond heeft naast de woonkeuken een ruime berging, een toilet en toegang naar de inpandige parkeergarage. De woonkamer vind je over de gehele eerste verdieping. Vanuit de woonkamer stap je via de schuifpui zo je privé tuin in. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers. Ook vind je hier de badkamer met een tweede toilet, douchehoek en wastafel.

Locatie