Specificaties

Vraagprijs: € 675.000 k.k.

  • Oppervlakte: 150 m2
  • Perceel: 115 m2
  • Inhoud: 580 m3
  • Bouwjaar: 1887
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
  • Ligging: in centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

DEZE WONING IS ZONDER AFSPRAAK TE BEZICHTIGEN TIJDENS HET OPEN HUIS OP ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2023 TUSSEN 11:00 EN 15:00 UUR
UITERAARD BLIJFT EEN INDIVIDUELE BEZICHTIGING OOK NOG MOGELIJK

Hier treft u een karakteristiek grachtenpand, gemeentelijk monument, gebouwd in 1887 met een privé gelegen, stille achtertuin. Aan het autoluwe en rustige deel van de Oude Delft, woont u hier op loopafstand van het station en alle voorzieningen van de stad. Let u op de fraaie verdiepingshoogtes en originele details. De inrichting is de afgelopen jaren op onderdelen wat gemoderniseerd maar het karakter van deze klassieke woning is fraai bewaard gebleven. Het dak is begin jaren ’90 vervangen en geïsoleerd. Het pand is op diverse onderdelen is aan modernisering toe. Een mooie kans om uw woning naar eigen wens in te richten.

Indeling:
Delftse stoep waar u van de middag- en avondzon kunt genieten. Entree in de vestibule met hardstenen vloer, meterkast en toegang tot de woonkamer en suite. Eveneens doorloop naar de hal met vaste kast, kelderkast en het fraai trappenhuis. Lichte eetkamer (3.45 m x 6.26 m) aan de voorzijde met schouw met Delfts Blauw tegelwerk, en suite met de zitkamer (2.98 m x 4.54 m) aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin (circa 46 m2) van circa 11 meter diep op het oosten. Vanuit de gang toegang tot de uitbouw met toilet met fonteintje en keuken (2.29 m x 5.66 m) met vaste kast. Vanuit de uitbouw eveneens toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping:
overloop met toegang tot de slaapkamer (2.80 m x 3.48 m) aan de achterzijde met zicht op de tuin en de grote slaapkamer (4.48 m x 7.33 m) aan de voorzijde met wastafel en fraai zicht op de gracht.

2e Verdieping:
opkomst in één grote open ruimte met zicht op de kap (nokhoogte 3.09). Deze ruimte is eenvoudig in twee slaapkamers in te delen. De badkamer treft u nu in het middelste deel van de ruimte, voorzien van tweede toilet, wastafel en ligbad.

Bijzonderheden:

– 150 m2 gebruiksoppervlak conform meetinstructie
– 115 m2 eigen grond
– bouwjaar circa 1887
– CV verwarmd, CV ketel circa 2011
– hardhouten vloer begane grond
– parketvloer eerste verdieping
– koperen waterleiding
– elektra begane grond begin jaren ’90 vervangen
– pannen kap begin jaren ’90 vervangen en geïsoleerd
– verkoop met gebruikelijke oud pand- en materialenclausule
– prachtige ligging, midden in het historisch centrum van Delft
– op loopafstand van het station met trein, tram en bus

Overweegt u deze woning te kopen?….Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure