Specificaties

Vraagprijs: € 775.000 vrij op naam

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Start verkoop: Zaterdag 28 september 2019 van 11:00 tot 13:00 uur! U bent van harte welkom op de locatie.

6 unieke kavels aan de Noordeindseweg nabij nummer 48 te Delfgauw

Heeft u altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen woning op een ruime kavel in een prachtige landelijke omgeving? En ook nog eens op 10 minuten fietsen van het centrum van Delft? Dan is dit uw kans. Binnenkort start de verkoop van 6 vrije kavels met oppervlaktes vanaf circa 975 m2 tot maar liefst 4.200 m2 aan de Noordeindseweg in Delfgauw.

Kavel 5 heeft een oppervlakte van circa 2107 m2.

De locatie
U bent vast wel eens bij Du Midi geweest voor een heerlijke lunch na een wandeling door het Delftse Hout. Wellicht heeft u dan ook wel eens gedacht “als ik hier toch eens zou kunnen wonen…” Deze kans doet zich nu voor.

Op een steenworp afstand van het Delftse Hout bieden wij 6 vrije kavels. De kavels worden via een mandelige weg ontsloten vanaf de Noordeindseweg (nabij nr 48). Een unieke locatie omdat u in een landelijke omgeving met prachtige vergezichten kunt wonen, maar toch op fietsafstand van het centrum van Delft.

De kavels en bebouwingsmogelijkheden
U heeft de kans om hier binnen de contouren van het bestemmingsplan uw droomhuis te realiseren. De kavel is zeer royaal en heeft een prachtige ligging. Het bouwvlak is erg ruim, waardoor u veel vrijheid heeft om uw woning naar uw wens te ontwerpen. Door de omvang van het bouwvlak is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een levensloopbestendige woning te realiseren.

Bij de start verkoop geven wij u uitgebreide informatie over de inrichting van het fraaie mandelig terrein en de bouwmogelijkheden.

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure