Specificaties

Vraagprijs: € 1.150.000 k.k.

  • Oppervlakte: 275 m2
  • Perceel: 170 m2
  • Inhoud: 1090 m3
  • Bouwjaar: 1885
  • Verdiepingen: 5
  • Kamers: 10
  • Slaapkamers: 8
  • Ligging: aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Aan de rand van het centrum, op een schitterende locatie met zowel voor als achter vrij uitzicht over park en groenvoorzieningen treft u dit zeer fraai en ruim herenhuis met voor- en achtertuin. Het betreft een voor Delft uitzonderlijk woningtype, gemeentelijk monument en gebouwd circa 1885 in een eclectische stijl. De woning is voorzien van de bijbehorende vele originele details zoals fraaie granito vloeren, en suite separatie, glas in lood ramen, hoge plafonds met fraaie ornamenten en paneeldeuren.

Modernisering is uitgebleven, wat positief is voor de uitstraling en karakteristieke elementen maar het pand zal een complete renovatie moeten ondergaan.

De ligging is centraal ten opzichte van alle voorzieningen die de aantrekkelijke stad Delft te bieden heeft, op loopafstand bevindt van het historische centrum met al haar voorzieningen, het station, natuur en recreatiegebied Delftse Hout en ook scholen (zowel basis als middelbaar onderwijs) zijn op korte loop- en fietsafstand te bereiken.

Indeling:

Voortuin, entree via een fraaie dubbele deur in de vestibule met doorloop naar de gang met fraai tegelwerk en toilet. Op deze verdieping treft u een voorkamer, grote berging, bijkeuken en achterkamer met openslaande deuren naar de achtertuin met de middag- en avondzon.

1e Verdieping:
overloop met toilet, dichte keuken aan de achterzijde, schitterende woonkamer met fraaie ornamenten plafonds, schouwen en drie ramen zicht op het park. De woonkamer is en suite met de achterkamer met openslaande deuren naar het dakterras. Let u op de hoogte; maar liefst 3.48 meter.

2e Verdieping:
overloop, badkamer met ligbad, wastafel en toilet aan de achterzijde, voor- zijkamer en twee grote slaapkamers, en suite en aan de achterkamer openslaande deuren naar het dakterras. Wederom een goede plafondhoogte 3.08 meter.

3e Verdieping:
overloop met lichtkoepel, toegang tot de bergruimte, grote achterslaapkamer en twee goede slaapkamers aan de voorzijde. Vanaf de overloop een vaste trap naar de zolder. Plafondhoogte hier 2.38 meter.

Zolder:
één open ruimte met dakraam, nokhoogte 3.20 meter.

Bijzonderheden:

– 275 m2 gebruiksoppervlak conform meetinstructie, zolder 23.5 m2 en terrassen ook 23.5m2
– 170 m2 eigen grond
– verkoop met “as is” clausule
– gemeentelijk monument dus vrijgesteld van energielabel

Overweegt u deze woning te kopen?………Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Locatie