Specificaties

Vraagprijs: € 365.000 k.k.

  • Oppervlakte: 144 m2
  • Inhoud: 525 m3
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Aan een brede laan in de “Zeeheldenbuurt”, ideaal gelegen ten opzichte van centrum, de TU en het station, wordt verkocht dit royale 7/8 kamer bovenhuis met zonnig balkon. Let u op de maatvoering, deze woning is in de bouw extra ruim uitgevoerd. Diverse details als glas in lood aanwezig.

Door de bijzondere indeling is ook zeer geschikt voor het maken van twee grote appartementen of diverse studio’s bestemd voor verhuur.

Deze woning dient intern geheel gerenoveerd te worden, maar met voldoende aandacht valt hier een geweldig huis van te maken.

Indeling:
Entree, in hal met fraai origineel tegelwerk, trap naar de eerste verdieping alwaar een enorme overloop met toilet en toegang tot alle ruimtes. Aan de achterzijde van de woning een ruime eetkeuken van 16m2. Grote woonkamer van 34m2 (voormalig en suite) met erker, stijlplafond en openslaande deuren naar het zonnig balkon. Ruime slaapkamer 14m2 aan de voorzijde.

2e Verdieping: overloop, aan de voorzijde van de woning twee grote kamers van 14m2 en 16m2. Aan de achterzijde een grote achterkamer 15m2 met losse trap naar zolder, douche in kast en toegang tot de achterslaapkamer 16m2.

3e Verdieping: zolder met goede stahoogte van 2.42 in de nok.

Bijzonderheden:
– bouwjaar circa 1920.
– gebruiksoppervlak conform meetinstructie 144m2, exclusief zolder 21m2
– VvE actief, ingeschreven in Kvk, gemeenschappelijke opstalverzekering, bijdrage € 75,60 per maand.
– gelegen op eigen grond.
– geen verwarming, warmwater middels geiser.
– het appartement komt uit de verhuur, verkoper heeft de woning niet zelf bewoond, in de koopakte worden als gebruikelijk de niet zelf bewoning en ouderdomsclausules opgenomen.
– notariskeuze overdracht aan verkoper.

Overweegt u dit appartement te kopen?……Neem uw eigen NVM- aankoopmakelaar mee!

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure