Specificaties

Vraagprijs: € 494.000 vrij op naam

  • Oppervlakte: 142 m2
  • Inhoud: 534 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Type(s):

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Wonen à la Carte Het Nieuwe Water – Laatste woning beschikbaar!
Heerlijk wonen aan het water in het nieuwe ecopark

In deelgebied 2 van de Harnaschpolder ontwikkelt Wonen à la Carte het project Het Nieuwe Water.

En dat er water, groen en natuur bij Het Nieuwe Water in overvloed is, is een feit. De 8 unieke half-vrijstaande woningen zijn namelijk gelegen aan het mooiste deel van het nieuwe park van de Harnaschpolder. Het langgerekte park, dat dwars door de wijk loopt en deel uit maakt van het Delfts ecologisch netwerk, mondt uit in het ecopark met water, groen en eilandjes. En daaraan ligt Wonen à la Carte Het Nieuwe Water.

De laatste woning ligt op een ruime kavel van circa 156 m2. De achtertuin grenst aan het water en is circa 9,25 meter breed en circa 6,25 meter diep (inclusief talud van circa 3 meter (kan optioneel recht gemaakt worden). De achtertuin is zuidwest georiënteerd. Heerlijk om te genieten van het mooi uitzicht in de avondzon!

De woning heeft 3 volledige verdiepingen met een GBO van 142 m2. De woning kan uitgebreid worden met een uitbouw van 1,2 meter of 2,4 meter. Vanuit de woonkamer op de begane grond, heb je vrij uitzicht op het ‘ecopark’. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer, de techniekruimte en een royale werk/hobbyruimte met uitzicht op het park. Op eigen terrein bevindt zich een parkeerplaats en er is een vrijstaande berging. De verwachte start bouw is eind 2018/begin 2019.

Bereikbaarheid
Wonen à la Carte Het Nieuwe Water is gelegen aan de Laan van Bentvelsen. Voor je kinderen ligt op loopafstand Brede school ‘Het Kristal’ waar ook een buitenschoolse opvang en een kinderdagverblijf zijn gevestigd. Op 10 minuten fietsen van Het Nieuwe Water ligt het historisch centrum van Delft. Ook fiets je zo naar het groene Delftse Hout, het natuur- en recreatiegebied waar het voor alle leeftijden goed vertoeven is. Met bus 61 ben je binnen 20 minuten op station Delft.

Vanuit de wijk Harnaschpolder zit je zo op de rijksweg A4 richting Den Haag en Amsterdam en op de A13 richting Rotterdam.

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure