Specificaties

Vraagprijs: € 595.000 k.k.

  • Oppervlakte: 156 m2
  • Perceel: 284 m2
  • Inhoud: 577 m3
  • Bouwjaar: 1966
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5
  • Ligging: aan park, aan rustige weg

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Ruim wonen in een groene omgeving dichtbij de binnenstad van Delft…Is dat te combineren? Zeker!

Op een schitterende locatie met vrij uitzicht over groen en water ligt deze drive-in woning op een ruim bemeten perceel met inpandige garage en een zonnige achtertuin. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving, nabij het centrum van Delft en voorzieningen. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig direct bij de woning; kortom in de drukke Randstad echt een verademing om in thuis te komen.

De woning verkeert intern in goede doch originele staat en biedt daarom de kans om die geheel naar eigen smaak te moderniseren. De woning biedt diverse uit- en opbouwmogelijkheden, zoals een opbouw op de tweede etage, een uitbouw op de begane grond en van de garage kunt u een extra slaap- of werkkamer maken. Natuurlijk is het aan koper of deze mogelijkheden ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Indeling

Begane grond:
Entree in vestibule, gang met toegang tot toilet met wastafel, trap richting de slaapverdieping alsmede trap naar het souterrain en toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. De basic keuken bevindt zich aan de voorzijde. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de woonkamer. Vaak wordt deze scheiding weggehaald zodat er een open keuken ontstaat. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich aan de achterzijde, dat heeft een vrij uitzicht over groen, beschikt over een open haard en heeft door de hoekligging van de woning een extra raam in de zijgevel. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de achtertuin. Deze groene buitenruimte heeft een vrij uitzicht en is gunstig op de zon gelegen (middag- en avondzon).

1e verdieping:
Overloop, aan achterzijde een tweetal slaapkamers waarvan één met vaste kast en aan de voorzijde een tweetal slaapkamers waarvan één met vaste kast. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, een douche, handdoekradiator en een wastafel met wastafelmeubel. Wenst u meer ruimte in de badkamer? Vaak worden de twee achtergelegen vaste kasten bij de badkamer getrokken!

Souterrain:
Dit is zowel van buiten als via een trap vanuit de gang te bereiken. Aan de achterzijde bevindt zich een kamer welke door de vorige eigenaar in gebruik was als werkkamer. Daarnaast is er een ruimte aan de achterzijde met opstelplaats van de CV-combiketel alsmede toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich de garage alsmede een extra ruimte met de meterkast en toegang tot buiten.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1965
– Gelegen op 284 m2 eigen grond
– Gebruiksoppervlakte wonen 156 m2 conform de NVM-meetinstructie
– Ondergelegen garage 20 m2
– ‘As-is’ clausule is van toepassing
– Verwarming en warm water middels CV combiketel uit 2020
– Oplevering in overleg, kan snel
– Geen verkoop aan beleggers

Verkoopprocedure
Is uw interesse gewekt na het zien van de foto’s en het lezen van bovenstaande tekst? Plan dan direct een bezichtiging in! Hiertoe is gelegenheid op 6, 7 en 8 juli a.s. Biedingen kunnen slechts in een gesloten enveloppe aan Van Silfthout & Hogetoorn, tav. Rens Jeursen, worden uitgebracht. De biedingstermijn sluit op donderdag 15 juli 2021 om 12.00 uur. Biedingen die na dat tijdstip binnenkomen zijn worden niet meer in behandeling genomen. De enveloppen met de biedingen worden in het bijzijn van vertegenwoordigers van de verkoper open gemaakt, waarna verkoper het recht van gunning heeft.

Overweegt u deze woning te kopen?………..Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Locatie