Specificaties

Vraagprijs: € 775.000 k.k.

  • Oppervlakte: 210 m2
  • Inhoud: 644 m3
  • Bouwjaar: 1977
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: in centrum, vrij uitzicht

Terug naar het overzicht

Omschrijving

In het hart van het centrum treft u dit uitzonderlijk appartement met een zeer ruim terras, fraai uitzicht op de torens van Delft en bovenal heel veel leefruimte. Zeer geschikt voor dubbele bewoning, vanaf de bouw zijn hier twee appartementen samengevoegd tot een uniek appartement van maar liefst 210m2 met een woonkamer met aangrenzend terras van meer dan 16.5 meter breed.

In de huidige, gedateerde, inrichting beschikt het appartement over alle voorzieningen voor twee appartementen, twee keukens, twee badkamers, vier grote slaapkamers en een ruim zonnig dakterras!

Alle voorzieningen zoals winkels, bibliotheek, theater, bioscoop, TU, tram, bus en station liggen op korte loopafstand. Parkeren op circa 150 meter afstand mogelijk met vergunning, of in de Zuidpoortgarage voor uw bezoekers.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Ruime centrale hal met lift en trappenhuis.

Derde verdieping:
Entree op de overdekte galerij, alwaar de twee identieke entrees en de twee forse bergingen. Ruim entree met dakkoepel voor daglicht en ruimte voor garderobe, huisnummer 38 beschikt over een traplift.

Vierde (TOP) verdieping:
U betreedt de woning via de entree aan de linker- of rechterzijde. De oorspronkelijke appartementen zijn gespiegeld ten opzichte van elkaar.

Linkerzijde (nummer 32):
Overloop, toilet met fonteintje, vaste kasten, CV ketel in kast en meterkast. Vanuit deze hal toegang tot de wasruimte met wasmachine-aansluiting en opstelplaats droger. Schitterend lichte en brede woonkamer met haard en door 4 deuren toegang tot het zonnig terras met vrij uitzicht over het Bastiaansplein. Vanuit de woonkamer zijn de beide keukens met inbouwapparatuur bereikbaar.

Vanaf de hal toegang tot de twee slaapkamers met uniek uitzicht op het centrum van Delft en haar kerktorens. Hier treft u twee zeer ruime slaapkamers, vanuit de hoofdslaapkamer toegang tot de geheel betegelde badkamer voorzien van ruime douche en twee wastafels.

Rechterzijde (nummer 38):
In feite vrijwel identiek qua plattegrond. Overloop, toilet met bidet en fonteintje, wasruimte met wasmachine-aansluiting en opstelplaats droger, vaste kasten, meterkast en opstelplaats CV ketel in kast.
Ook vanaf deze kant toegang tot de lichte woonkamer met de tweede keuken voorzien van inbouwapparatuur.
Derde en vierde slaapkamer met wederom een uniek uitzicht, waarvan ook hier de hoofdslaapkamer met toegang tot de betegelde tweede badkamer voorzien van derde toilet, bidet, douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1977,
– 210 m2 gebruiksoppervlak conform meetinstructie
– actieve bijdrage VVE van € 549,08 per maand voor de beide appartementen,
– gas en elektra wordt binnen de VVE verrekend (er is één contract op naam VVE)
– energielabel C, recent opgemaakt, geldig tot 26-6-2033
– gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond
– twee forse bergingen op het niveau van het woningentree
– de twee appartementen worden verkocht met oud pand- en niet bewoningsclausules
– geen lijst van zaken of vragenlijsten aanwezig, de woningen worden in de huidige staat geleverd
– indien gewenst kunnen de appartementen door het plaatsen van één wand ook weer apart van elkaar gebruikt worden, alle voorzieningen zijn gescheiden

Overweegt u deze appartementen woning te kopen?……. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure