Specificaties

Vraagprijs: € 614.750 vrij op naam

  • Oppervlakte: 168 m2
  • Perceel: 312 m2
  • Inhoud: 625 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Onverwachts terug in verkoop: bouwnummer 9 van nieuwbouwproject De Kreek fase 1 in Den Hoorn. De bouw is reeds gestart, dat betekent nieuw en snel wonen!

De Kreek is niet zomaar een wijk, het is de eerste Cittaslow wijk van Nederland. Dit betekent dat in het stedenbouwkundig plan de kwaliteit van de leefomgeving heel belangrijk is. De wijk is waterneutraal, het water wordt zichtbaar geleid naar openbaar water. Maar dat is nog niet alles. De Kreek is ook gelegen in het fijne dorp Den Hoorn én op fietsafstand van de bruisende stad Delft. Wat wilt u nog meer?

Bouwnummer 9 is een twee-onder-een-kapwoning van het type Eik-schors. Uniek aan deze woning is de entree over de gedeelde brug. Deze brug is gedeeld eigendom met de bewoners van bouwnummer 8. Door deze brug heeft de woning een statig aanzicht.

In de ruime voortuin kan de auto worden geparkeerd, waarna u de woning via de zijkant betreed. Een ruime woonkamer (incl. uitbouw van 2,4 meter!) met dubbele, openslaande deuren en open keuken stralen u tegemoet. De grote raampartijen en de ideale ligging op de zon, zorgen ervoor dat er veel licht binnen komt.

De tuin is fantastisch. In totaal circa 100 m² groot en met achterom. Achter de tuin is een breed achterpad gelegen. Deze tuin op het zuidwesten biedt ruim voldoende ruimte voor meerdere zithoeken of speelplekken.

Vanaf uit de hal op de begane grond kunt u door de tussendeur naar de geïsoleerde, aangebouwde berging. Deze berging is circa 15 m².

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, badkamer en separaat toilet te vinden. Op de tweede verdieping een vrij indeelbare zolder met dakraam.

De woningen in De Kreek hebben een energieprestatiecoëfficient van 0. Dat betekent niet alleen een lage energierekening, dat betekent vaak ook een lagere hypotheekrente én extra hypotheekruimte. Vraag hiernaar bij uw hypotheekadviseur.

Bouwnummer 9 is ontworpen in de architectuurstijl “Schors”. De duurzame uitstraling komt bij architectuurstijl Schors echt naar voren. Bij deze woningen wordt het gevelbeeld baksteen gecombineerd met verticale, onderhoudsarme geveldelen in houtachtige sfeer. Het dak is uitbundig ontworpen, met royale overstekken rondom. In de gevel zijn verschillende metselwerkverbanden verwerkt zodat een ambachtelijk beeld ontstaat, waarbij de woningen steeds in één kleur baksteen gemetseld zijn.

Enkele kenmerken van deze woning:
– Bouw is al gestart. Verwachte oplevering in het voorjaar van 2020.
– Vloerverwarming in gehele woning (ook op zolder!)
– Uitstekende isolatie en triple glas
– 22 PV-panelen
– Inclusief diverse extra stopcontacten, zoals voor de droger op een aparte groep
– Buitenkraan aan voor- en achterzijde
– Casco badkamer en toilet, dat betekent optimale vrijheid voor het zelf kiezen van het type sanitair en tegelwerk. In de badkamer is een voorziening opgenomen dat ook een bad plaatsen nog mogelijk is.
– Binnendeurkozijnen staal zonder bovenlicht en met luxe deurbeslag

Neem nu snel contact op met één van de makelaars voor meer informatie over deze prachtige woning. Het is de aller-laatste woning in fase 1, dus wacht niet te lang!

Locatie

Bedrijfsbrochure van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Download onze bedrijfsbrochure